Rátok milyen hatással van az alkohol?
Nekem pl nagyon sokat kell innom ahhoz, hogy az emlékezőképességemre hasson, általában minden megvan másnap, nagyon ritka (és akkor nagyon sokat iszok 2,5-3 üveg bor, vagy ennek megfelelő egyéb), hogy másnap homályosan- részlethiányosan emlékezzem vissza. De akkor már aznap prolémák vannak, a fejemből alig látok ki, nem ismerem fel a havert aki 2 méterre van tőlem :D
Én szorongós típus vagyok, és ez részegen is megmarad. Gátlásaim csak családi társaságban oldódnak.
Érdekes hogy amúgy 1 sör is jólesik már, és érzem, könnyebb vagyok, de ez nem segít nekem feloldódni haverok-idegenek között, mint általában az embereknek (nem perdülök táncra v megyek oda szimpi emberekhez beszélgetést kezdeményezni)
Ha otthon iszok csak úgy kedvtelésből meccshez v zenehallgatáshoz, az nagyon tud tetszeni (nem kell megküzdeni szorongással, és azt csinálom amit szeretek, kedvenc zenéim mégvidámabbak stb.). Azért nyilván ezt a műfajt nem gyakran űzöm.. nem szeretek egyedül inni, csak sokkal vidámabban élem meg mikor teljesen biztonságos környezetben vagyok (mint amit írtam már pl, hogy családi eseményeken nem gond feloldódni harsányabbnak lennem- kikelni magamból, amit amúgy alkohol nélkül nem tennék ennyire)
Egy kis kupica 50 fokostól már jojóznak a szemeim, és teljesen kiüt. De múltkor voltam buliban, egy pali vagy 15 üveg sört ivott, 1 liter bort, meg csomó rövidet, és nem látszott rajta semmi. Mondjuk kb 210 magas az ürge, és vagy 120 kiló.
Ne szokj rá a piára, tönkreteszed magad. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!