Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szaunában miért zavarja az...

Szaunában miért zavarja az embereket, ha valaki NEM meztelen?

Figyelt kérdés
Ennek semmi értelme, és iszonyú idegesítő mellesleg. Én kifizetem a szauna belépőt, és még ha a felügyelők el is nézik, hogy fürdőnadrágba megyek be a szaunába, az idegesítő öregemberek folyamatosan morgolódnak. "Ide nem így kell am bejönni öcsi!" meg stb, sokszor még agresszívabbak is. Mitől lesz nekik jobb, ha én is meztelen vagyok? Elhiszem én, hogy finn kultúra, meg tökömtudja, de ez itt Magyarország, és én fizettem a belépőmért, amiért jogom van úgy szaunázni, ahogy akarok. Elvileg valami higéniai okai vannak, hogy nem szabad fürdőruhába beülni a szaunába, igen, végül is pucér seggel az sokkal higénikusabb lehet...

2016. szept. 26. 14:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan szauna is, aminek az oldalára ki van rakva, hogy csak ruhába, vagy törölközőbe lehet benni.

Az olaj megint olyan dolog, hogy van, akit zavar, mégis rá rakja sok önző ember kérdés nélkül.

Ellenben a legszebb, hogy nem ész érvekkel szoktak szólni, hanem indulattal és haraggal.

Volt, hogy megkértem valakit, legyen szíves ne rakjon rá olajat, amíg benn vagyok, mert számomra kellemetlen. Erre annyit mondott hogy ő szereti és ha nem tetszik ki lehet menni és rá rakta. 8ból 6an mentünk ki.

:)

2016. okt. 26. 06:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen olajnal illik megkerdezni, en is megszoktam. Megvakikkel eddig szaunaztam mindig megkerdeztek. Azzal egyetertek, hogy a kiiras az alap. Ahol ki van irva h csak furdoruhaban oda en is ugy megyek be, ahol ki van irva h nem kotelezo a furdoruha torulkozot tekerek magamra. A nem koedukaltban meztelen vagyok. En szeretem az olajat, de ha valaki nem megvarom mig egyedul maradok bent.
2016. okt. 26. 07:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy kis kedvcsinálo video, érdemes megnézni. :-)

[link]

2016. okt. 28. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:
én szaunában nem tudok még szaunalepedőben sem ülni. csakis meztelenül
2016. nov. 22. 10:33
 15/15 anonim ***** válasza:
86%

Én sokat járok fürdőruhamentes szaunába, soha nem hallottam még beszólást azért, mert valaki törölközőt tekert maga köré. Nem a kisf..odat akarják megnézni, hanem a házirendre figyelmeztetnek. Ha nem tetszik, akkor fürdőruhás szaunába menj legközelebb.

Az, hogy a belépőjegy kifizetése téged mindenre feljogosítana, óriási tévedés.

2017. jan. 31. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!