Más is van akinek ennyi kilátása van per pill egész életére?
A rezsin felül kell még bérlet, kapásból egy 10-es. Kellene néha öltözködni is, kellenek tisztálkodószerek, kozmetikumok, meg ne adj' isten beteg lesz az ember kell gyógyszer, vagy ezt is mind a szülők adják?
Esetleg elolvasna az ember egy könyvet, elmenne egy moziba, egy koncertre, netán nyaralna egyet, amíg fiatal.
Megnézném azt a kapcsolatot, ami kihúzza 10 évig, úgy, hogy csak az otthonülésről és a kuporgatásról szól az élet. De jó, lehet, hogy ez egy mindent elsöprő szerelem, megcsinálják.
És akkor ott állnak a 30-as éveik elején-közepén egy tök üres lakással, amit még be kéne bútorozni, háztartási gépek kellenének, műszaki cikkek...
13#
Sokkal jobban kibírja azt a szerelem, ha a szülők nyakán élnek és még a gyerekeket is oda szülik? Biztos örülnek majd a szülők, ha az unokák is odaviszik majd a párjaikat és a végén majd huszan laknak a házában, mert mindenki olyan életképtelen, hogy nem tud saját egzisztenciat teremteni.
De magyarázd már el, hogy hogy tudok én havi 120000-ből félretenni házra, kocsira, tudok venni magamnak ruhát, piát, el tudok menni szórakozni és még a hobbimra is tudok költeni. Biztos alvajárok és esténként kirabolok néhány bankot, hogy tudjam ezt fedezni...
Hát, aki a szülőknél él, nem fizet albi díjat, az persze könnyebben beszél...
Amit én leírtam, az sajnos albérlettel meg így van.
Adott dolog, én nem tudok hazaköltözni, mert a szülő kisvároskában lóf... munkalehetőség volt, mehetnék gyárba, talán.
A kérdés pedig úgy hangzott, hogy "Más is van akinek ennyi kilátása van per pill egész életére?"
Akkor a válasz: -Nem, van akinek még ennyi perspektívája sincs, mert nem a szüleinél tengődik, az örökség meg kb 0. Pont.
15#
A kérdező ebben a helyzetben van, én róla beszéltem. Az albérlet az teljesen más kérdés, onnan tényleg sokkal nehezebb elindulni.
16#
Nem az a lényeg, hogy másnak rosszabb, hanem az, hogy neked jobb és mégsem tudsz mit kezdeni vele. A te helyzetedben nem indokolt a kérdés.
"Nem az a lényeg, hogy másnak rosszabb, hanem az, hogy neked jobb és mégsem tudsz mit kezdeni vele. A te helyzetedben nem indokolt a kérdés."
Köszönöm, valahova ide akartam én is kilyukadni..
15-ös voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!