Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is van akinek ennyi...

Más is van akinek ennyi kilátása van per pill egész életére?

Figyelt kérdés
A kis fizetésemből eltengődök szüleimnél, aztán ha már ők nem lesznek, az örökségükből talán tudok venni egy pici lakást, ahol tovább tudom tengetni az életem, míg nem én is meghalok. Jelenleg kb úgy érzem ennyi az össze ami előttem áll.
2016. szept. 23. 21:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Paraszt fehe'r ki írta, hogy elmegy 50.000 szórakozásra?
2016. szept. 24. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor mire megy el az 50000? Ad monjuk 50-et a kajára, számlákra. Mire kell még költenie? Ruhára? Minden hónapban huszonezrekért kell neki ruha? Piára? Nőkre? Ne mondjátok már nekem, hogy egy normális fizetésből, mamahotelben lakva nem tud félretenni. Ezt azért ti sem hiszitek el. Nem kell albérletet fizetnie, főznek rá, nem kell külön internetet, tv-t fizetnie és a többi számlája is töredéke annak, amit egyedül fizetne.
2016. szept. 24. 13:03
 13/18 anonim ***** válasza:

A rezsin felül kell még bérlet, kapásból egy 10-es. Kellene néha öltözködni is, kellenek tisztálkodószerek, kozmetikumok, meg ne adj' isten beteg lesz az ember kell gyógyszer, vagy ezt is mind a szülők adják?

Esetleg elolvasna az ember egy könyvet, elmenne egy moziba, egy koncertre, netán nyaralna egyet, amíg fiatal.

Megnézném azt a kapcsolatot, ami kihúzza 10 évig, úgy, hogy csak az otthonülésről és a kuporgatásról szól az élet. De jó, lehet, hogy ez egy mindent elsöprő szerelem, megcsinálják.

És akkor ott állnak a 30-as éveik elején-közepén egy tök üres lakással, amit még be kéne bútorozni, háztartási gépek kellenének, műszaki cikkek...

2016. szept. 24. 13:20
 14/18 anonim ***** válasza:

13#

Sokkal jobban kibírja azt a szerelem, ha a szülők nyakán élnek és még a gyerekeket is oda szülik? Biztos örülnek majd a szülők, ha az unokák is odaviszik majd a párjaikat és a végén majd huszan laknak a házában, mert mindenki olyan életképtelen, hogy nem tud saját egzisztenciat teremteni.

De magyarázd már el, hogy hogy tudok én havi 120000-ből félretenni házra, kocsira, tudok venni magamnak ruhát, piát, el tudok menni szórakozni és még a hobbimra is tudok költeni. Biztos alvajárok és esténként kirabolok néhány bankot, hogy tudjam ezt fedezni...

2016. szept. 24. 15:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát, aki a szülőknél él, nem fizet albi díjat, az persze könnyebben beszél...

Amit én leírtam, az sajnos albérlettel meg így van.

Adott dolog, én nem tudok hazaköltözni, mert a szülő kisvároskában lóf... munkalehetőség volt, mehetnék gyárba, talán.

A kérdés pedig úgy hangzott, hogy "Más is van akinek ennyi kilátása van per pill egész életére?"

Akkor a válasz: -Nem, van akinek még ennyi perspektívája sincs, mert nem a szüleinél tengődik, az örökség meg kb 0. Pont.

2016. szept. 24. 16:43
 16/18 A kérdező kommentje:
Én elhiszem hogy más sokkal rosszabb helyzetbe van ennél. De én ezzel mit kezdjek? Talán érezzem magam jobban más nyomorától?
2016. szept. 24. 18:54
 17/18 anonim ***** válasza:

15#

A kérdező ebben a helyzetben van, én róla beszéltem. Az albérlet az teljesen más kérdés, onnan tényleg sokkal nehezebb elindulni.

16#

Nem az a lényeg, hogy másnak rosszabb, hanem az, hogy neked jobb és mégsem tudsz mit kezdeni vele. A te helyzetedben nem indokolt a kérdés.

2016. szept. 24. 19:16
 18/18 anonim ***** válasza:

"Nem az a lényeg, hogy másnak rosszabb, hanem az, hogy neked jobb és mégsem tudsz mit kezdeni vele. A te helyzetedben nem indokolt a kérdés."

Köszönöm, valahova ide akartam én is kilyukadni..

15-ös voltam :)

2016. szept. 24. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!