Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pszichésen nem normális...

Pszichésen nem normális embernek, hogy lehet segíteni? Ha ő nem fogadja el, hogy beteg, de kárt tesz a környezetében? Bővebben lenn.

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó barátomnak az anyukája teljesen megőrült. Nagyon vallásos, már elvont módon. Eléget mindent, amiről egyszercsak azt gondolja hogy átok van rajta. szétverte a házat már. A fia cuccait ruháit elégeti ha épp azt gondolja hogy átok van rajta. Átkozódik, köpköd és el lehetetleníti a fia életét szó szerint. Orvoshoz nem megy mert szerinte normális. A fia barátait is zaklatja, leszólítja az utcán. Üvöltözik. Ez az állapot már több éve tart.

Mit lehet vagy kihez lehet fordulni ilyen esetben?

Nem szeretném ha tovább szenvedne a barátom.

2016. szept. 23. 12:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%
mert szerinte a papok is megvannak rontva---ebben meg viszont totál igaza van.
2016. szept. 23. 14:05
 12/12 A kérdező kommentje:

Jár mindenféle lelkigyakorlatra, tisztításra, meg amit csak eltudsz képzelni. Én bizos hogy nem viszem sehova mert én elkerülöm őt mert engem is átkoz meg gyűlöl a semmiért.

A fiának szeretnék segíteni, hogy hogyan tudná végre ezt megoldani.

2016. szept. 23. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!