Ti szoktatok egyedül sétálni éjszaka?
Figyelt kérdés
Egy kisebb városban lakom, és majdnem minden éjjel kilométerhiányom van. Éjjel 11-éjfél körül elindulok, és megyek egy nagy kört. Annyira jó, teljesen kiszellőzik a fejem. Olyan szabad érzés, már senki nincs a városban, nem kell odafigyelni a közlekedésre, nagyon jó a csend. Hangulatos, ahogy a nagy főutak teljesen üresek, mintha a tiéd lenne az egész város.2016. szept. 20. 20:06
11/14 anonim válasza:
Én késő este vagy éjszaka szoktam futni, igazi feelngje van, hozzáteszem az se hátrány, hogy 2m fölött vagyok és kapucniban indulok az éjszakai tűrára. Volt, hogy egy elszabadult bazi nagy kutya meg akart támadni, de megfordultam és teljes erővel felé futottam, így megijedt szerencsére.
12/14 anonim válasza:
Szoktam, megnyugtató. Nálunk van egy erdős, dombos terület a város mellett, oda szoktam kimenni éjjel. Kicsit olyan érzés mintha egy másik világban lennék, nincsenek emberek, csak az állatok hangját hallom, ha mászkálnak éppen és teljesen egyedül lehetek. Nem tudom miért vonz ez, de minden héten párszor ki kell mennem, főleg ha rossz napjaim vannak, és ez megnyugtat.
13/14 anonim válasza:
haat utolso masvilag is az ejszaka ahahaaha... a kiscsaj meg hiaba tud hatalmas pofont adni ha kell masok meg targyakkal mennek ellene ha nem...olyankor nem a pofozkodas a leghasznosabb, ejszaka ugyanis man alszanak a gyerkocok akik ellen az hatna...ha meg megsem akkor sem szoktak kitevedni ejjel az utcara,bar megesik az is nem mondom....na a lenyeg a lenyeg en szoktam faluban is meg itt pesten, hogy kicsit "felmerjem a terepet"...bar faluban ahol nincs nyuzsi ott felni szoktam, sok a rendor olyan tajt, es szeretnek basztatni..nincs jobb dolguk...de amugy ejszaka a legjobb setalni az szo ami szo! :)
14/14 anonim válasza:
Én érdekes módon mostanában nem tettem ilyet. Nálam az volt a szokás, ha este van, akkor otthon pihenek. Viszont ma este elmentem sétálgatni este 10 óra után és nagyon jó érzés volt. Megyeszékhelyen lakom és nagyon kellemes volt ez a kb félóra séta. Csendes lett a város, nyugodtan tudtam sétálni, zenét hallgattam és nagyon jól éreztem magam tőle. :) Lehet, hogy gyakrabban fogok ilyenkor kimozdulni, szerintem éjszaka sétálni kifejezetten hangulatos és kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!