Veletek is meg szokott történni, hogy valakivel beszélgettek, és egyszerűen annyira nem érdekel, hogy mit mond, hogy szinte kizárjátok a másik hangját és elkalandozik a gondolatotok? Vagy mindig jó hallgatóság vagytok?
Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 11:27
1/5 anonim válasza:
Hát ha a matektanár számít.. Akkor volt. :D
2/5 anonim válasza:
Igen, egyik osztálytársamal olyan sokat meg gyorsan és hadarva beszél hogy csak őt néztem és egy idő után nem értettem miröl is van szó :D és kérdezett tőlem valamit hogy "én szerintem?" és nemtudtam rá neki rendesen válaszolni :D
csak annyit mondtam hogy én szerintem is :DD
3/5 anonim válasza:
Van egy barátom aki órákig képes unalmas dolgokat még unalmasabban mesélni. Hogy mit reggelizett, hogy kente meg a kenyeret, milyen szögbe fordította a tányért, hány és milyen lépésekkel jutott el a konyhába és mire kellett odafigyelnie. Ilyenkor csak csendben maradok és nézelődök, majd mikor egy pillanatra befejezi annyit mondok hogy "Aha". Évek óta hiszi azt hogy minden szavát végighallgatom.
4/5 anonim válasza:
Attól függ miről van szó, és kivel beszélgetek.
Ha olyanról van szó akinek a közelébe akarok kerülni akkor nagyon nagyon jó hallgatóság vagyok és csak rá figyelek, a meg csak a haverom beszél valami hülyeségről akkor elkalandozok.
5/5 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy beszélgetek valakivel, vagy hogy valaki beszél hozzám. Előbbi esetben remek, figyelmes hallgatóság vagyok; utóbbiban meg sem hallom, amit az illető mond, mert egyáltalán nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!