Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érzel kárörömet, ha valaki...

Érzel kárörömet, ha valaki szenved a saját butasága miatt?

Figyelt kérdés
Csak mert most vettem észre magamon, hogy én igen. Konkrétan néztem valami terhes tinis műsort, mindegyik tizenéves olyan határtalan öntudattal jelentette ki, hogy tudja ő jól, mit miért csinál... majd meglett a baba és kevesebb, mint 6 hónap alatt mindegyik tinimami az idegösszeomlás közelébe került. És én ezen elég jól szórakoztam. Ez szörnyű, de komolyan. Ti hogy álltok a kárörömmel?
2016. szept. 16. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Amihez nincs közöm, azzal úgy vagyok, hogy az ő élete, az ő baja.

Viszont amikor már valaki az én életembe akar beleokoskodni, úgy, hogy gőze sincs arról, mit élek át, és egyszer csak belekerül az én cipőmbe, és még annyira sem tud helyt állni, mint én, na, akkor már van bennem egy kis káröröm, hogy nesze neked, akkor most fogadd meg a saját egykori tanácsaidat, kívülről papolni könnyű...

2016. szept. 16. 11:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érint, akkor én sem szoktam foglalkozni vele, el sem jut hozzám sokszor. Amikor szoktam az az, mikor valaki tanácsot kér/kap valakitől, azt mondja, hogy hülyeség, nem fogadja meg, és aztán mégis a tanácsot adónak lesz igaza.

A másik kedvencem pedig, mikor valaki nagyon leszól egy másik embert egy hülyeség miatt, majd pedig később ő esik ugyan abba a hibába.

2016. szept. 16. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor éreznék ilyet ha olyan személyről lenne szó aki ártott nekem/utálom.
2016. szept. 16. 11:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Én kárörömöt érzek
2016. szept. 16. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Amikor valaki engem is fáraszt a hülyeségével és aztán meg is szívja akkor nem sajnálom, azt gondolom ez így van jól.
2016. szept. 16. 12:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Legszebb öröm a káröröm, mert abban nincs irigység
2016. szept. 16. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Szituációtól függ. Ha alapjáraton nem bírom az emberkét vagy beképzelt, akkor igen, amiatt érzek kárörömöt. Ha más eset, max. annyi van bennem, hogy "így járt, megérdemelte", de hogy örülnék neki...
2016. szept. 16. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak az utált embereknél.
2016. szept. 16. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Az tudja feldobni a napom legjobban ha valaki a saját butasága miatt szenved. Tényleg nagyon jót tudok rajtuk röhögni, amit te mondtál terhes tini műsör is nagyon viccesnek hangzik.

Ha megtudom hogy tizenéves lányok terhesek lesznek mindig egy jót röhögök rajtuk mennyit fognak szenvedni.

2016. szept. 16. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!