Az irodisták/ügyintézők miért ennyire bunkók és citromba harapottak szinte kivétel nélkül?
Nem tudom ezt már én is észrevettem. Bunkó p..öcs az összes. Senki nem várjuk el tőlük hogy kedveskedjenek, meg jobbá tegyék az ember hangulatát, de az alapvető tiszteltet igenis kötelességük megadni. Ott tespednek órákon keresztül egy székben, és hozzátartozik a ki..baszott munkájukhoz hogy emberekkel kommunikáljanak, segítenek az ügyek intézésében, de még ezt sem képesek normálisan elvégezni. Minek választottak ilyen pályát ha egy hellót, vagy egy jó reggeltet nehezükre esik kinyögni? Viselkedni nem tanították meg őket?
Nálunk is a TO nevetséges. Bemegyek köszönök, fel sem néznek, vissza sem köszönnek, csak annyit mondanak unott vagy félig ingerült hangon, hogy IGEN? Mintha azért mennék oda hogy bántsam őket, biztos én vagyok a szemét ügyfél aki miatt dolgozni kell húú. :D De a sok hülyének nem esik le, hogy neki azért van munkája és pénze, mert nekem és a többi diáknak vannak ügyei amit intézni kell.
Én egyébként újabban azt szoktam csinálni, hogy bemegyek köszönök és ha csak egy IGEN? a válasz, meg rám sem néznek, akkor nem szólok én sem semmit, csak állok ott amíg fel nem néz rám. Ha ez megtörténik akkor köszönök újra jó hangosan és csak utána kezdem el mondani miért jöttem. Aztán csessze meg magát, akkor is kierőszakolom hogy emberszámba vegyen.
Ne vedd magadra ember...:)
Szerinted aki alapjaraton bunko,az csak veled bunko? dehogy.... csak siman rajtunk vezetik le a hatalom vagyukat,es szeretik ereztetni a nemletezo felsobbrenduseguket...Tudod hogy van,ha a szart a polcra felrakjak.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!