Hogyan tudnám elejét venni annak, hogy egy jó csajt látva elmosolyodjak/vigyorogjak?
A szép csajokra rá sem merek nézni, mert nehezen tudom kontrollálni az érzéseimet és van egy olyan h***e szokásom, hogy ha összenézek velük, elmosolyodok. Főleg az egyik csaj esetében, akit néha szoktam látni a buszon (írtó dögös) és hosszas keresgélés után megtaláltam a fb profilját (gondoltam én), amit gyakran csekkoltam, de közben kiderült, hogy nem is ő van azon az adatlapon csak összetévesztettem egy másik lánnyal, annyira hasonlóan néznek ki. És most már minden egyes alkalommal, amikor meglátom, erre gondolok és elfog a röhögés, hogy mekkora idióta h***e vagyok. :D
Hogyan tudnám ezt a szituációt kezelni. Alapvetően elő tudom venni a pókerarcot, de a szép csajok annyira tudnak vizuálisan manipulálni, hogy képtelen vagyok az érzelmeimet kontrollálni. Van rajtam kívül ehhez hasonló problémával küzdő férfi?
Míg másokból instant merevedést vált ki egy szép csaj látványa, addig én elmosolyodok, főleg az ilyen kiscsajos kinézetű magabiztos, vidám lányok hatására: [link]
Ez a reakció inkább szánalmas hatással bír, mert egyébként egy gyerekes kinézetű/testalkatú pasi vagyok és ilyenkor nagyon cikinek érzem magamat. Mintha egy nyikhaj vérpistike lennék, aki most lát először csajt és vigyorok, mint egy h****gyerek. Ha alfahím pasi lennék, természetesen nem foglalkoznék ezzel a reakcióval, de így nem tudom, hogy az adott csaj vajon mit gondolhat rólam abban a pillanatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!