Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/Nők ti mit szerettek...

Lányok/Nők ti mit szerettek egy Férfiban/Fiúban?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem hogy milyen az arc felépítése, szeme színe, belső tulajdonsága, mennyire határozott stb...
2016. szept. 9. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Külső:

Kék/szürke szem, világos bőr, szőke/szőkésbarna haj, magas-sportos testalkat. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy sötét hajú, zöld szemű pasi nem jöhet szóba, de nekem a fent említett pasi a favorit.

Belső:

Figyelmes, romantikus (az jó ízlés határain belül), udvarias, intelligens, legyen jó humorérzéke-értékelje a humort, bátor (azaz merjen pl kezdeményezni), gondoskodó, legyen határozott/céltudatos.

2016. szept. 9. 21:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát az én humorom az néha igen bárgyú:D
2016. szept. 9. 21:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy én ilyen vagyok: Magas, barna hajú, zöldes barna szem (sokszor zöldes) vékony-kicsit látszik az izom, hát a logikám az jó de matematikus nem leszek. Hát nem tudom romantika alatt mit lehet érteni... szeretem a vicceket általában udvarias vagyok szeretek beszélgetni, zenét hallhatni ritkán vagyok mérges de akkor el kell kerülni engem:/
2016. szept. 9. 21:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Elnézést elírtam: Zenét hallgatni
2016. szept. 9. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Most itt akarsz barátnőt szerezni?
2016. szept. 9. 22:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Jó a kérdés de nem. Ha már ez a kérdés akkor miért ne írjam le? Mellesleg szerintem netten ismerkedni...
2016. szept. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!