Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyha valaki rutint szerez...

Hogyha valaki rutint szerez valamiben, akkor idővel elvesztheti azt?

Figyelt kérdés

A napokban rengeteget fejlődtem, de szó szerint. Nem akarom részletezni, szóval csak leírom, röviden & tömören. Nagyon zárkózott és félénk voltam sokáig. Ez abban is megnyilvánult, hogy idegenek előtt szorongtam. Nem mertem idegenek előtt beszélni. 2 nap alatt legyőztem ezt a szorongást és végül pedig lehetőségem volt arra, hogy egy keveset, de beszéljek 500 ember előtt.

A kérdésem az, hogyha szépen lassan elkezd valaki rutint szerezni bizonyos dolgokban (olyanokban, amiket esetleg eddig nem csinált) akkor lehetséges, hogy idővel újra gyakorlásra fog szorulni az adott dolog? Konkrétan az ilyen szociális készségek érdekelnek engem leginkább. Lehetséges az, hogy egy bizonyos idő után olyanná válnak ezek a dolgok, mint a biciklizés?

2016. szept. 9. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen olyan, mint a biciklizés. Elfelejteni nem fogod, max egy kis gyakorlás kell.
2016. szept. 9. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Szinten kell tartani, max csak kieshetsz a rutinból.
2016. szept. 9. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!