A hitet lehet erősiteni valamiben valahogy?
Lehet hülyeségnek tünik,de én magamban hittem.Állandó éjszakás műszak mellett lenyomtam a 4 év gimit.
Mindenkitől azt hallgattam,hogy úgyse sikerül,úgyis feladod,munka mellett nem tudsz leérettségizni.
Csakazértis megcsináltam!4-es átlaggal.
Sokszor csak annyi az akadály, hogy mást gondolsz igaznak. Az ilyesmit ráadásul hajlamos az ember még önmaga elől is sikerrel eltitkolni, ami jól mutatja, mekkora a hatalmunk önmagunk fölött még akkor is, ha nem is akartuk, amit elértünk, csak valami könnyen túlhaladható kis félelemből nőtt ki az egész... A legjobb, ha alapállapotod a "bármi is lehet felőlem" jelleg, tehát az a jó értelemben vett hitetlenség, ami mentessé tesz minden előítélettől, és máris megvan a lehetőség az látni, ami tényleg van.
Azt még azért hadd súgjam meg: soha senkinek semmi baja nem lett még attól, ha imában kérte az igazságot. Ha tárgyilagosan, ha kétségbeesetten, ha gatya részegen ordítva a város közepén, teljesen egyre megy, legalábbis ami a végeredményt illeti. Kérj és adatik. Van egyvalaki, aki tényleg méltó minden bizalmadra. És ezt még hinni se szükséges. Egyszercsak elérkezik az ideje, és teljesen tiszta lesz minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!