Hogyan érhetnem el, hogy szerethető legyek?
Figyelt kérdés
kislányként sem kaptam meg a szeretett sem az anyámtól meg senkitöl,most meg attol at embertol nem akit nagyon szeretek.folyton magaval van elfoglalva beszélget másokkal badoozik,de en nem beszelgetek senkivel teljesen atcsesz ,folyton bant megalaz,kihasznal barmirol legyen szo,hianyzik a batoritasa,hol biztonsagba erezhetnem nagam,nagyon lelkizos jokislany fele vagyok,mindig megsiratat2016. szept. 7. 21:53
1/4 anonim válasza:
Ismerd fel, hogy az vagy.
Ez az elmédben dől el, de a tény az tény marad, csak ismerd fel.
Az, hogy mások képesek-e Téged szeretni, nem a te feladatod, amíg konvencionálisan viselkedsz velük (értsd: nem a kárukra akarsz lenni).
2/4 anonim válasza:
Egy tipikus szemetladat valasztottal. Le kell cserelned. Ah nekem is.
N
3/4 A kérdező kommentje:
olyan kevesnek erzem nafam.amugy jo kislany feke vok mint irtam meg is velem bunkoskodnak sokan foleg a baratom azert kerdezem hogy van e osszefuges a kulsovel,mert aki nagystaku otrombával beszel azzal kedves ,mert biztos jobban nézz ki vagy miért?
2016. szept. 7. 22:34
4/4 anonim válasza:
Sokáig én is ilyen voltam... sztem a legnagyobb hiba amit elkövethetsz, ha konkrétan olyan szekér után futsz ami soha az életbe nem vesz föl. És mért nem? Mert látja h akármit csinál, te mindig ott leszel mögötte. Ezzel senkinek se teszel jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!