Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik a férfiakra jellemző...

Mik a férfiakra jellemző tipikus zsidó jellemvonások?

Figyelt kérdés

Tehát mikor azok a dolgok az arcon, fejen, amik árulkodóak lehetnek, hogy az embernek vannak zsidó felmenői?

Kíváncsiságból kérdezem.

Olvastam, hogy a sémi népekre például jellemző a lenőtt fülcimpa, ami össze van nőve a bőrrel. Ilyen van nekem is, de nem tudok róla, hogy lett volna zsidó a felmenőim között.

Vannak tipikus zsidó jellemvonások férfiakon?

2016. szept. 5. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#11: Nem vak ,szimplán hülye a 66%-os. De reméljük valaha lesz benne értelem e téren.
2016. szept. 9. 17:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Utolsó két hozzászóló, ti aztán nagyon okosak vagytok :)

Olvassátok el talán a vastag betű alatti részt is és világosodjatok meg, hogy mire is gondolhatott a kérdező. Arról már nem én tehetek, hogy egy szót rossz értelemben használ.

2016. szept. 9. 21:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Olyan ember vagyok aki elismeri ha téved, félreértettem a videós hozzászólásod.

Ugyanakkor a cikkben nem egy szebb zsidó van mint a videóban. Igazából többségében átlagos kinézetűek, viszont a cikk sajátossága miatt olyan alanyokat mutat be amin hangsúlyos egy-egy jellemvonás, de ettől még nem mindegyik ronda.

Amit te linkeltél az ilyen szempontból kevésbé releváns.

52%-os, azért nagy összegben nem fogadnék a helyedben magadra, ha az lenne a kérdés ki az értelmesebb :)

2016. szept. 9. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
* külső tulajdonság, nem jellemvonás.
2016. szept. 9. 21:33
 15/18 anonim ***** válasza:

"Olyan ember vagyok aki elismeri ha téved"

Kedves fiú/lány vagy te ,66%-os. + Ami azt illeti ennek örülök is.

És ,ha itt tartunk én kérek elnézést a félre értésért. Az esetbe ,ha nem provokációnak szántad a válaszodat.

Mert az a link amit küldtél ("Hogyan ismerjük fel a zsidót?") elégé uszító/antiszemita/provokatív.

Ha ezt nem tudtad ,akkor én szóltam és elnézést is kérek a félre értésért ,illetve a sértésért.

De ,ha tudtad ,hogy provokatív és csak azért is direkt provokálni akartál akkor még mindig az állja a helyét ,amit a 12-es válaszomba írtam.

2016. szept. 10. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:
*De ,ha tudtad azt ,hogy
2016. szept. 10. 20:14
 17/18 anonim ***** válasza:

"De ,ha tudtad ,hogy provokatív és csak azért is direkt provokálni akartál akkor még mindig az állja a helyét ,amit a 12-es válaszomba írtam."

Megjegyzem:

Remélem ,hogy nem.

2016. szept. 10. 20:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha sokat látsz közülük, egy idő után jobban felismered a karakteresebbeket. Sokaknak szerencsére olyan a nevük, főleg külföldieknek vagy valami más árulja el (pl. Dávid-csillag, kipa, a zsidóságról beszélnek, stb.). Nézegesd a fenti videókat, vannak videók híres zsidó magyarokról is, rengetegen vannak.

Sötét/fekete göndör haj, álmos, sötét szem, nagy szem, nagy orr, túl világos vagy ellenkezőleg: kreol bőrszín, erős szemöldök, szúrós, rideg szem, vörös haj, hosszúkás fejforma, nagy, elálló fül, stb. Van egy csomó típus, pl. Woody Allen is nagyon jellegzetesen néz ki meg száz másik is.

A viselkedés is nagyon jellemző sokszor, amiről oldalakat lehetne írni.

2016. szept. 18. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!