Képtelen vagyok elhinni, hogy van olyan ember akinek ez tetszik.
A férfiakat még meg is értem, mert náluk sokkal inkább jellemző bármiféle p***méregetés (mondjuk én sosem szeretnék úgy kinézni), de képtelen vagyok megérteni, hogy egy nő miért űzi profi szinten a testépítést. A lazább fitnesz alkat még nagyjából elmegy ( [link] ), bár számomra az igazi nő mintaképét mindig a körte alakú enyhén husis Kate Upton kaliberű nők fogják megtestesíteni (persze ez szubjektív). [link]
És te miért érzel késztetést, hogy kritizáld más emberek olyan döntéseit, amik rád egy szemernyi hatással sincsenek, és másoknak sem ártanak vele? Ki nem szarja le, hogy számodra mi az igazi nő mintaképe?
2016. szept. 4. 10:43
12/19 anonim válasza:
Az első képen verseny után vannak, vízmegvonás és kemény diéta után. Hétköznap nem így néznek ki. Tudom, mert a nővérem is ezt csinálja. Ha nem készül épp versenyre nem ilyen szálkás, viszont feszes a teste mindenhol. Akit te linkeltél utoljára formás persze, de pár év múlva mégpuhább és löttyedtebb lesz. Persze ha nem vagy ennyire felszínes ez nem probléma. Mindenki el tudja dönteni mit akar kezdeni az életével, ne foglalkozz olyan dolgokkal amik számodra ellenszenvesek. Ez csak belülről mérgez téged.
2016. szept. 4. 10:55
13/19 anonim válasza:
És? Mi a probléma vele? :-)
Inkább azt csinálják mint a legtöbb nő. 0 mozgással reggeltől estig zabáljanak. Amikor nagyon kövéren sok betegséggel. Azzal védik magukat azért vagyok kövér "hormonzavaros vagyok". "Szülöktöl örököltem" kövér emberek jellemző betegségeit. :-)
2016. szept. 4. 11:20
14/19 anonim válasza:
Inkább egy duci vidám csaj, mint egy ilyen szteroiddal telipumpált saját mellét izommá alakító aztán szilikoncsöcsöt rávarrató (ami úgy áll mintha egy félbevágott labdát ragasztottak volna oda külön) "nő" akinek a sok férfihormontól már a csiklója is 3 centi és reggelenként borotválja a bajszát.
2016. szept. 4. 11:37
15/19 anonim válasza:
sztem meg szépek az edzett lányok is :)
2016. szept. 4. 11:38
16/19 MZ.per.X válasza:
Amúgy ahogy írták, én is láttam ilyen csajokat, hétköznapokban sokkal átlagosabbnak néznek ki, de látszik rajtuk hogy törődnek a testükkel, mert ez egy egész életmódot, életszemléletet és kitartást kíván.
Nekem például pont Kate Upton teste nem tetszik, kidolgozatlan, picit pocakszerű has, nagy lógós csöcsök.
2016. szept. 4. 13:07
17/19 anonim válasza:
Ismertem egy kövér nőt, akinek nem volt semmi melle, és azt mondta, ha lenne pénze, megnagyobbíttatná, mert nem elégedett magával. Hát, a zsír nem mindig oda jön fel, ahova az ember szeretné, gondolom, ő is jobban örült volna, ha mellre hízik, de nem oda hízott, szerintem még az A kosár is nagy lett volna neki. Én sose piszkáltam ezzel, és a barátjának is jó volt így, ő ettől függetlenül elégedetlen volt a mellméretével (na, azzal bezzeg nem, hogy kövér volt, de ez már más tészta).
2016. szept. 4. 15:29
18/19 anonim válasza:
Mindig azokat pontozzák le, akik megmondják a frankót :)
Egyébként így van, egyrészt lóf__sz közöd sincs hozzá, hogy ki mit csinál meg a kutyát nem érdekli hogy te mit tartasz "egészségesnek" a kis világképedben.
Másrészt meg kevesebb ember halt bele abba, hogy edzett meg fitt, mint abba, hogy egész álló nap csak meresztette a p_csáját meg úgy nézett ki mint egy bálna...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!