A bevándorlók sújtotta országokban miért öltözködnek olyan kirívóan a nők?
A minap haverommal a migráns helyzetről beszélgettem és azt mondta, hogy az a sok nemi erőszak kivédhető lenne, ha a nők nem lennének olyan dögösek és szexisek. Igaza van? Azt mondta, hogy sokszor neki is óriási önkontroll kell, hogy ne "csepegtesse" a nyálát egy-egy csinos csaj láttán. Gondoltam magamban: "Te nem vagy normális!"
Viszont egy csinos nő nem vághatja le a mellét és csúfíthatja el az arcát, csak mert a kanos afrikaiak/arabok szabadon papírok nélkül garázdálkodhatnak a városokban. Viszont azzal én is egyetértek, hogy ilyen helyzetben nem kéne kiengedett hajjal, feszülős jóganadrágban és mélyen dekoltált felsőben akárhol megjelenni. Vagy én vagyok ennyire konzervatív?
Még a befogadó ország állampolgárai alkalmazkodjanak ezekhez az embereknek nevezett, de állati szintnél is alacsonyabbra süllyedt migránsokhoz?
A nők igenis öltözködjenek úgy, ahogy akarnak!
Erőszakra semmiféle körülmény nem jogosít fel senkit!
Menjenek szépen haza, ott lehet erőszakosnak lenni.
"Si fueris Romae, Romano vivite more!"
vagyis: "Ha Rómában vagy, tégy úgy, ahogy a rómaiak."
magyarán: "Ha más országában vagy házában vagy, illik betartani az ottani szokásokat."
Nem a befogadóknak kellene alkalmazkodni. Egyébként aki annyira kanos, hogy nem bírja visszafogni magát, az dugja a konnektorba...
Mellesleg mi a bajod a kiengedett hajjal? Tudtad, hogy a hajnak sokkal egészségesebb viselet, mint összefogva hordani?
Ha például egy felnőtt nő elmegy állásinterjúra, oda mit vegyen fel szerinted? Nehogy már emiatt a söpredék miatt vezessék be a csadort, tanuljanak meg alkalmazkodni, vagy menjenek vissza, ahonnan jöttek, vagy irány a dutyi...
Egy pszichológiai tanulmány szerint a nemi erőszakban az erőszaktevő nem feltétlen szexuális vágyai kielégítésére erőszakol nőket,hanem mert ezáltal hatalmat érez.
Istenem!Ha valaki "kirívóan" öltözködik,az feljogosít bárkit is arra,hogy megerőszakolja?Régen-még a középkorban-is erőszakoltak nőket,pedig ők se öltöztek kirívóan.Szíriában burkában járnak a nők,mégis megerőszakolhatják őket.Ha én látok egy kirívóan öltözködő nőt,még ha jó is lenne,csak akkor ha beleegyezik,semmi olyat nem gondolnák,hogy megerőszakolom.
Én értem, és nem tetszik, hogy te nézel engem hülyének, amikor pontosan tudom, mit beszélek.
Igen, a szövegben volt, én is olvastam. Az nem tetszett, hogy ezt mind hülye indoknak tartották, de voltak páran, akik azt mondták, a lenge öltözet nekik sem tetszik.
Nem kellett rá komment meg magyarázat, költői megjegyzés volt, legközelebb majd figyelmeztetek előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!