A türelem tanulható, fejleszthető?
Figyelt kérdés
Hogyan, milyen módon?
Előre is köszi.
23l
2016. szept. 1. 16:02
1/6 anonim válasza:
Szerintem, ha egy temperamentumos természettel születtél, sosem leszel a megtestesült nyugalom tükörképe. Viszont nyitottabbá és meghallgatóvá válhatsz egy kis odafigyeléssel. Persze azt utána le is kell vezetni valamin.
2/6 A kérdező kommentje:
Párom mondja mindig hogy legyek türelmesebb, de úgy érzem ezt nem tudom befolyásolni. Egyszerűen ideges leszek ha várnom kell. És tudom magam fegyelmezni hogy ne hisztizzek és ne szóljak egy szót se, de belül szétvet az ideg.
Ezért merült fel a kérdés hogy tudok ezzel bármit csinálni, vagy marad a csendes agyvérzés?
2016. szept. 1. 16:09
3/6 anonim válasza:
Az én nőstényem is hasonló hozzád, nagyon heves természetű. Én is mondom neki néha, hogy legyen türelmesebb, illedelmesebb stb. De elfogadom amilyen, kompromisszumokat hozok s néha bármit feladok azért, hogy a kedvére tegyek. Ha nem tolerálja, hogy önmagad add mellette probléma lehet.
4/6 anonim válasza:
Tanuld meg kontrollálni magad. Hogyan? Gondolkozz, mielőtt cselekszel és akard. Nincs olyan módszer, ami eredményes lesz, ha nem akarod a dolgot.
Várni kell? És? Mi baj lesz? :D
5/6 anonim válasza:
Pl. jóga által. De minden harcművészeti ág türelemre nevel. Lóval való foglalkozás, hímzés.
6/6 anonim válasza:
Köszike, ezek nekem is hasznosak voltak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!