Nagy bunkóság, ha akárhova hívnak visszautasítom?
Tavaly lakást vásároltam, amit fel is kellett újítani. Nagy kiadásaim voltak emiatt, és rengeteg teendőm, mert egyedül szerveztem meg mindent. Ez sok energiát kivett belőlem, és össze kellett hangolni, mit mikor tudok elintézni, hogy a lehető legoptimálisabban haladhassak, különösen a decemberi nagy ünnepi hajtásban, plusz még a munkahelyemen is helyt kellett állni, ott is nagy volt az év végi hajtás.
Sem pénzem sem energiám sem időm nem volt, amit fel tudtam volna szabadítani. A közelebbi ismerőseim emiatt nem maradtak el mellőlem, tudták, hogy miért nem vagyok kapható közös programokra, és megértették. Mindenkinek vannak olyan időszakai az életben, amikor kevésbé vagy egyáltalán nem él társasági életet, akár így dönt, akár így alakul.
Ha valaki emiatt úgy gondolja, hogy soha többé sehova nem hívna, az nem is igazi barát, és ilyenekre nincs is szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!