Gyerekkorba kell elcsípni a viselkedés mintákat mert felnőtt korra már bszhatja az ember?
Figyelt kérdés
2016. aug. 30. 21:03
1/5 anonim válasza:
Mondhatjuk így is. Sok múlik a gyerekkoron.
"A gyerek olyan, mint a friss beton. Bármi is nehezedik rá, az nyomot hagy benne." Haim Ginott
forrás: gyilkoselmekidezetek.bloglap.hu
2/5 anonim válasza:
Gratulálok..
Így kell fejlődni...
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez olyan, mint a nyelvtanulás: gyerekkorban könnyebb de felnőttkorban is megy, ha az ember energiát fektet bele. Én nagyon sok viselkedésmintát felnőttkoromban tanultam meg, mert gyerekként nem volt rá lehetőségem, illetve egyéb okból is nehézségeim voltak/vannak az emberi viselkedés értelmezésében.
4/5 anonim válasza:
már az újszülöt kor is le rakja az alapokat de sokat lehet tanulni
az érzelmi inteligencia tanulható
5/5 anonim válasza:
Pontosan baszhatod :) ha nem kicsi korban neveled de a jofajta magyar karomkodast szerintem keruld mert hamar raereznek az izere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!