Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mit lehet tenni...

Szerintetek mit lehet tenni ezen az oldalon, ha valaki állandóan piszkál és zaklat, minden kérdésemhez /ahol rájon, hogy én vagyok az (ez általában a fozés témakorhoz kapcsolódik) / ugyanazt az undok szoveget irja /hogy szepen fejezzem ki magamat/?!

Figyelt kérdés
Részletekkel nem szeretnélek fárasztani titeket, akit érdekel, annak nagyon szívesen leírom!:)) Már egy csomot sírtam, mert nagyon rosszul esik az utalatossága, holott én nem ártottam neki semmivel! Koszonom szépen a vàlaszokat elore is! Kérlek segítsetek!

2016. aug. 29. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

Neked szerintem Skizoid személyiségzavarod van.

Szarj rá és kész, nem tudom minek foglalkozol vele..

2016. aug. 29. 21:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos valami troll...
2016. aug. 29. 21:42
 13/17 A kérdező kommentje:
Koszi a támogatást! (Amúgy nem vagyok skizofèm, egyszeruen rosszul esik, mert már napok óta rajtam lovagol és sérto, gonosz uziket ír nekem.)
2016. aug. 29. 22:06
 14/17 anonim ***** válasza:
65%

Valami viszont tényleg nem okés nálad. Ha ez a dolog ennyire zavar és nem tiltottad le az illetőt, akkor nem vagy túl átgondolt. Ha sírsz a dolog miatt, akkor túl érzékeny lelkű vagy. Viszont ha folyamatosan hasonló szintű kérdéseket írsz ki, amikre ráadásul rákerestél, még magányos is.

Esetleg facebookon valami főzős csoport? Ott közösségépítés is van.

2016. aug. 29. 22:14
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Tudod, hogy hogyan kell letiltani?
2016. aug. 30. 08:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy kell letiltani! Tudsz benne segíteni?!
2016. aug. 30. 09:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Minden privát üzenetnél, amit kapsz van alul egy olyan lehetőség, hogy "nem fogadok tőle több üzenetet", ha erre rákattintasz soha többé nem tud neked írni. A normál kérdéseknél persze írhat, de ott is jelentheted a moderátoroknak, ha trágár dolgokat ír, vagy akár nem kapcsolódik a témához a válasza.
2016. aug. 30. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!