A Samsung wifis tévén állandóan be van kapcsolva a wifi kapcsolat, vagy ki lehet kapcsolni, és csak akkor kapcsolódik rá, ha bekapcsolom?
a Használati útmutató > Hálózati csatlakozás bekezdésében, > Beállítás menü-ben részletesen, képes ábrákkal illusztrálva le van írva a folyamata.
...bár nekem LG TV-m van, de nem lehet nagy különbség a 2 Koreai gyártmány között!
(elképzelhető, hogy uazt a panelt használják fel az Internetre csatlakozáshoz)
Köszönöm a válaszokat!
Tehát második válaszoló jól értem, hogy ha simán bekapcsoljuk a tévét és nézzük, akkor nincs Wifi kapcsolat? Másik szobában van a wifi router a számító géphez. Mikor nem gépezünk, én kikapcsolom a wifit sokszor. De ha be van kapcsolva, és csak tévézünk akkor nincs kapcsolat a tévé és a wifi között, csak ha bekapcsolom külön? igazából ez érdekelne. Mert a tévén néznénk mesét, you tube-ot, így jó lenne a wifis tévé, de csak kevés időre, és utána nem kéne a plusz terhelés a gyerekeknek. Apa szeretné ezt a tévét, én pedig aggódom a gyerekek miatt.
Vagy be van kapcsolva a wifi, vagy nincs. A be és kikapcsolás kb 10 másodperc. Menü, kapcsolatok, wifi. ennyi.
jobb is,mert akkor nem sugároz feleslegesen. Én is lelövöm a wifit, ha nem kell.
Bár ugye sok wifi van a környéken, már gondolkodtam, hogy én ezzel semmit nem érek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!