Mi a jó a nyári szünetben? Vagy egyáltalán a nyárban?
Elnézést,de nem látom értelmét szeretni se a nyarat,se a nyári szünetet. Én csak rosszakat tudok róluk mondani.
13/l
Zanulj nyáron is.
Pl. Év végén oda mész az irodalom tanárhoz és mondod,hogy
-megmondaná a jövő évi kötelező verseket? - megmondja és leírod
Nyelvtanulás?
Ha jó vagy akkor magán tanár a kis iskolásoknak? Ezzel még pénzt is keresel :)
keress egy hobbit vagy ha elmúltál 15 (de gondolom nem ) akkor menj el közmunkára
20# Mi az, hogy nem érted?
Meleg a víz, így lehet benne úszni, a csobbanni is ehhez tartozik. Lehet vízibiciklizni, onnan csúszdázni, és más vízi sportokat űzni.
15/L
Még mindig nem értem
23#
Nem tudom mi az az úszás és vízibicikli?
Mindegy, mások szeretik a vízi sportokat.
15/L
Már értem
Szóval strand,ahova szintén nem járhatok...
24# De miért nem járhatsz? Nem engednek el? Vagy nem szeretnél menni?
15/L
Nem engednek el
Bár pont tegnap voltam 4 év után(osztállyal szoktunk órán járni üszni,de az nem jó)és elhívtuk az egyik barimat,és a legjobb barátommal is találkoztunk,mert ő is pont akkor volt,de egyébként sose mehetek
27# De miért nem engednek el? Olyan drága a környéketeken egy strand belépő?
15/L
Szinte szò szerint a hátunk mögött van a strand,és a belépő is olcsó
Szimplán 2 dologról van szó
1.anya utál úszni,utálja a strandot,és azt akarja,hogy én is így tegyek
2.nem rég tanultam meg normálisan úszni,már szemüveg és sapka nélkül is tudok,és kivetett fejjel is. De a szüleimben mindig is az maradt meg,hogy nem tudok,és ezen nem tudok változtatni,mivel nincs alkalom megmutatni.
Amikor a 2 barimmal voltam,azaz tegnap,mind a ketten az extra mélybe akartak menni,de nem értették meg,hogy engem nem engednek,nem. A 2-es pontban láthatod
De erről még 1 hétig tudnék még dumálni.
29# Sajnállak. Próbáld meg rábírni a szüleidet, hogy engedjenek. Mutasd meg nekik, hogy tudsz úszni!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!