Hogyan lehetne kulturáltan de nem bunkón, válaszolni arra a kérdésre hogy mennyit keresel?
Miért kell hárítani?
Mond meg azt kész, miért érzi mindenki úgy mintha a seggébe nyúlnának, ha megkérdezi ezt valaki tőle?
Szégyenled vagy mi? Mellesleg honnan tudod nem e egy jobb ajánlatot akar tenni az aki megkérdezi?
Ez üzlet, kezeld úgy a kérdést.
én sosem titkoltam senki előtt, ha kérdezték.
Mai világba már annyi midnenből lehet pénzt szerezni, nem csak munkából.
Én jelenleg bérleményt adok ki, és nem dolgozok, mert van elég pénzem megélni. És többre tartom a szabadidőt (mivel amúgyis nyár van) semhogy senyvedjek valahol 100-180 ezerért. Ha melóznék is 2x meggondolnám, hogy alkalmazott vagy inkább számlás legyek.
#4 semmit, csak érdekli. Tudod az ember kíváncsi lény.. ezért nem érünk egy barlangban.
ha nem akarsz, akkor ne válaszolj rá. Megmondod, hogy magánügy, azt kész. Ez nem bunkó válasz. Talán ha megkérdezi valaki tőled, hogy mit csinálsz a pároddal a hálószobában, arra se válaszolsz mert magánügy, és lesz@ros, hogy bunkó vagy vagy sem.
ha valaki erőlködik, akkor meg mit kell tapintatosnak lenni?!
Miért is érdekel ez téged??????
Vagy:
Ez az én magánügyem, ne terheld vele a kis agyadat.
"mit tud azzal az infóval kezdeni?"
De naiv vagy.
Ha keveset keresel akkor onnét kezdve egy lúzernek néz és egyben megállapítja, hogy ő sokkal több nálad.
Ha talál olyat aki sokat keres akkor rátapad, jóban akar lenni vele hátha az illető beleviszi a jóba.
Ezek a magyarok. Pfüüjjj.
Amúgy a válasz ha megkérdezi egy ilyen primo: Mi a f...om közöd van hozzá.
"Elég sokat. Mindig elrakok valamit, tegnap pl. egész nap a töltőmet kerestem, most meg a kulcsom nincs meg..."
Én ilyeneket szoktam válaszolni.
Nem fontos.
Én ezt szoktam az összes ilyen bunkó kérdésre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!