Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elítélendő hogyha 28 éves...

Elítélendő hogyha 28 éves statikusként Molnár Krisztián rajongó vagyok?

Figyelt kérdés
Én látom benne a sebzett lelket, hogy miért szomorú. Mindig teljesen őszinte. Valahogy a gyerekkori önmagamat látom benne.
2016. aug. 28. 10:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
96%

(másik 83-as vagyok)

Hát kérdező ne haragudj, de ha te tényleg rajongasz ezért a zsírmalacért, akkor a te humor és intelligenciaszinted 28 éves létedre egyenlő egy nagy nullával.

Milyen sebzett lélek? Komolyan írod ezt, vagy egy kamu a kérdés? Hol sebzett lélek az, aki kihasználja és komplett idiótának nézi az embereket, aki elküldi minősíthetetlen stílusban a saját nézőit, aki hány a kamera előtt, aki követeli, hogy neki pénzt küldjenek, miközben a szülei mindent a nagy hájas, büdös segge alá tesznek?

Pár videót láttam tőle, de én szégyellem már magam, hogy ilyen emberek is élnek ebben az országban. Molnár Krisztiánt nem sajnálni kéne, hanem le kéne csavarni neki 10 atyai tockost a zsíros tarkójára, majd el kell zavarni dolgozni. Normális ember az szerinted kérdező, aki még a saját szüleit is lenézi meg az összes olyan embert, aki dolgozik azért, hogy pénzt keressen?

Mellesleg nem sokáig rajonghatsz érte, ugyanis ezzel az életvitellel biztos, hogy nem él meg már újabb 10 évet. A szüleinek is már egy hatalmas nagy teher, ha jól tudom azzal is megszívatták amikor elárulta a lakcímét, hogy rengeteg ember pizzát rendeltetett neki, és óránként jöttek a pizzafutárok. Utána az anyja mérges lett, és ha jól tudom elvett valami kütyüt tőle, és még Molnár Krisztián volt megsértődve.

A szüleinek is megkönnyebbülés lenne, ha bentlakásos kisegítőintézetbe adnák ezt a disznót, mert nyilvánvaló, hogy nem ép agyilag, de az efféle okádék viselkedésre nem mentség a fogyatékosság.

2016. aug. 31. 17:39
 12/14 anonim ***** válasza:
47%

Többnyire egyet értek az előttem szólókkal, bár én kedvelem Kiki "munkásságát".

Annyiban Kiegészíteném, hogy a gyűjtést Csarni Norbert kezdte, majd a felháborodások miatt visszaküldte a pénzt, és saját maga vett egy gépet Krisztiánnak.(A ps3-at a faterja vette, cserébe Kikinek le kellet volna fogynia)

A kütyü amit elvettek tőle az, pedig a webkamerája volt.(Nem engedték "bebaszóslájvozni", ilyenkor titokban próbált liveozni pl. indavideo)

2016. szept. 4. 23:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Az igen minden válaszra 100% ha a suliban is ilyen tanárok javítanának:DD
2017. márc. 5. 00:30
 14/14 Angelheart3 válasza:
EZ AZ EMBER EGY RAKÁS SZERENCSÉTLENSÉG! SZÉGYEN!!!! NEM MUNKÁVAL KERESI MEG A PÉNZT! HANEM A SOK ABNORMÁLIS KÜLDÖZGETI NEKI A SZÁMLÁSZÁMLÁJÁRA! KÉRDEM ÉN EZ A DICSŐSÉG? MEGBOLONDÍT EMBEREKET? EZ KELL A NÉPNEK?! INKÁBB MENNE EL ZSÍRLESZÍVÁSRA ABBÓL A PÉNZBŐL! UNDORÍTÓ! ÉS TUDOM, HOGY MIÉRT IS MONDOM EZT! EZ KELL A NÉPNEK? ELÉG SZÁNALMAS! A VÉLEMÉNYEM ELMONDTAM! EZ HÜLYÍTI A NÉPET? ÉS MÉG PÉNZT IS KÜLDENEK NEKI? NEM IRIGY VAGYOK DE AZ BIZTOS, HOGY A HELYÉBE AZ UTCÁRA NEM MERNÉK KIMENNI! NÉZZEN TÜKÖRBE ÉS NEM ÉRDEKEL HA LÁTJA EZT A KIÍRÁST! ELÉG SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT , HOGY ERRE A HITVÁNY CSELEKEDETEIRE ILYEN BÜSZKE!
2018. jún. 3. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!