Hogyan lehet úgy kezelni a konfliktusok, hogy nem szarod össze magad helyben mikor 5-ön neked ugranak?
Ehhez születni kell? Vagy gyakorolható?
Ha nekem jönnek, akár szóban, 3-4-en mindig inkább csendesen elhúzok, ignorálom őket, minthogy megvédjem magam és jobban uszítsam magamra. Persze közben félek is. De egy eset:
Én és a haverom sétáltunk hazafele, előttünk két csávó (alig 1 évvel idősebbek nálam) ment. Hátunk mögött egy csapatnyi csávó eléggé hangoskodtak, meg fütyörésztek nagyban röhögtem. Erre az előttünk lévő, beszólt a "falka vezetőjének", a legnagyobb szájúnak, hogy fogja be a pofáját, nem a legelőn van, hogy fütyörésszen és hívja a birkákat. Akkor ez a csapat utána siettek és a legnagyobb szájú kezdett szövegelni neki, hogy "meg akarsz verődni pajti? kinek hiszed magad, hogy itt pofázol nekünk " stb-stb. A csávó pedig nyugodtan, mintha semmi sem történt volna megmondta, hogy nyugodjanak le a pics ába s hagyják őt békén. Én e idő közben mikor láttam ezt, eléggé dobogott a szívem.
A konfliktuskezelés, a nyugodt kezelése tanulható? Milyen tanácsokat tudtok adni?
1#
Hát éppen az a példa jutott eszembe, ez is egy konfliktus, csak egy nagyobb változata.
2#
Igaz, a csávó aki beszólt a falkának elég jó kondiban volt, de akkor is. És ha most belém kötnek páran, kezdjek el verekedni? :) Mert azt valahogy jobban tudtam, mint leállni pofázni.
Az ostoba idióta tahókkal nem sokra mész szavakkal, Kérdező, azok csak az erőszakból értenek. Lezavarsz nekik pár csicskapofont, és vinnyogva takarodnak haza.
Igen, lehet náluk fegyver, ez ellen max. úgy tudsz védekezni, hogy nálad is van. Csak addig nagy a pofájuk a bugylibicskájukkal, amíg elő nem kapsz egy henteskést, utána már nem mernek amperkodni ám. Kisstílú hányadék nyúlbéla senkik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!