Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy legyek egyedi személyiség...

Hogy legyek egyedi személyiség? Hogy legyek önzetlen?

Figyelt kérdés
Jobb ember szeretnék lenni. Sajnos mostanában nem tudom ki vagyok. Eddig megvolt minden ment rendben. Lehet hogy a kamasz kor? 14/l vagyok. Most fogok majd gimit választani is. Nem tudom miért van ez. Nagyon fontos lenne. LÉGYSZI!!!!!
2016. aug. 27. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az önzés nem korfüggő.

Próbálj meg a szüleidnek a kedvében járni, majd minél jobb jegyeket kapni (ezt most nagyon le fogják pontozni, de a társadalomért, nemcsak magadért).

Én megnehezítettem szüleim dolgát, el is váltak, és hiába papoltak nekem hogy felesleges a bűntudat, szerintem jogosan volt bűntudatom. Neked ne legen, ez csak az én hülyeségem, de szeretem magam túlvállalni.

Tanulj nyelveket, elég egyedi leszel tőle, ha három nyelvet megtanulsz. Az egyetemen nem igazán lesz majd rá időd...

2016. aug. 27. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

Már az vagy.

Mikor oly helyzetben vagy, hol tudatalattid önzőséget mutat, vedd észre, legyél vele tudatába és tudatosan írd felül.

Ha személyiségi fejlődést szeretnél ami élet értelme, folyamatosan gondolkozz... mindenen. Minden helyzeten. Gondolj bele ha te lennél egy helyzetben vagy valaki helyében, hogyan reaálnál. Ha a jó akarás vezet, nagyon gyors leszel sok filozofálással.

Írj rám ha kell segítség.

2016. aug. 27. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyedi úgy lehetsz, hogy felvállalod a saját gondolataid, ötleteid.
2016. aug. 27. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!