Belegondoltatok már abba, hogy milyen jó lenne, ha nem lenne semminek következménye?
Figyelt kérdés
Mondjuk bárkinek beolvashatnál anèlkül,hogy balhè lenne belőle. Vagy mondjuk bármit megtehetnèl szabadon,következmènyek nélkül. Ès ez a szabály csak rád lenne èrvènyes,tehát veled nem csinálhatnák meg ugyanezt.2016. aug. 27. 10:29
1/8 anonim válasza:
Nem nagyon filóztam ezen, de biztos jó lenne.
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem lenne jó. Nem véletlenül vannak következményei a dolgoknak, az okosabb és bölcsebb ember ugyanis azokból tanul. Ha nincs következmény, egy helyben toporogsz a fejlődésben, de az is lehet, hogy inkább visszafelé, hiszen nincs ami ösztönözzön a változásra, változtatásra.
3/8 anonim válasza:
Igaza van a másodiknak,de nagyon dühítő esetben azért szívesen élnék vele.
4/8 A kérdező kommentje:
És mondjuk ha csak 24 óráig,azaz egy napig lenne érvényes és másnap nem emlékezne rá senki? :D
2016. aug. 27. 11:49
5/8 anonim válasza:
Annak mi értelme lenne. A düh nem olyan mint egy tartály, hogy leereszted majd elfelejted, hogy leeresztetted akkor is ott marad.
Kb semmit nem érnél el vele
6/8 anonim válasza:
Jó lenne akkor, ha nagyon igazságtalanok velem.. De hosszú távon nem jó.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, nekem alapból nincs ingerenciám másokat bántani. Nem azért nem szólok be másoknak, mert félek, hanem mert nem akarok. Akinek meg beszóltam, azt vállaltam is. Tehát nem vagyok beszari.
8/8 A kérdező kommentje:
#7: Gyenge fizikai adottságaim miatt vagyok beszari...
Mert nèha úgy megmondanám a magamèt,ha sèrelem èr,csak hát fizikálisan már fèlek tőle. Ès ezèrt örülnèk ennek a védelemnek.
2016. aug. 27. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!