Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kövér fiúk, miért nevezik...

A kövér fiúk, miért nevezik magatukat mackósnak?

Figyelt kérdés
ugyertem mi ertelme? ugyis tudjuk hogy koverek a kifejezés eredetileg a nagy darab de izmos férfiakra volt használatos,akiknek nem volt kiálló hasa , nagy tokája, löttyedt ernyedt zsíros kezei.
2016. aug. 26. 22:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%

Kiálló has, nagy toka, löttyedt ernyedt zsíros kéz, ááá nem sértő :D :D Erre még jön, hogy nem akartad, blablablabla

Nagy észlény lehetsz.. nem csak futkározni kéne meg kardiózni, hanem észre is gyúrni kislány.

Főleg, hogy a leírásod alapján alkalmi "edző" vagy, aki szerencsére jó genetikával született, vagy már alapból a jóról indult.

Nem ezeket kéne felhozni a kövér férfiaknak, meg nőknek, mert tényleg nem értesz hozzá. Inkább távolódj el a témától. "Teszel érte"

Kezdjük azzal, hogy normális táplálkozás. Futkározás.. persze majd 150 kilósan fusson szerencsétlen, menjen szét a térde. Mert az neked hú de bejött.

Alapból nem sértünk meg senkit sem ok nélkül. A kövérség mögött is van mindig egy ok, ami ott van legbelül. Könnyű rámondani, hogy lusta, dagadék aki nem szeret megmozdulni.

Akasztok én rád 100 kiló nehezéket. Szerintem meg sem tudnál mozdulni alatta. Erre jön rá az a trauma amiért olyanok lettek amilyenek.

Mindnek van egy sötét fájó pontja legbelül, csak ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni.

Nagy eséllyel mire felnőttek milliószor megsértették Őket, az önbizalmuk közelebb van a minusz végtelenhez mint a 0-hoz.

Nem könnyű abból a helyzetből kilábalni. Főleg nem amikor elég mennie az utcán számtalan beszólás, sértegetés éri Őket, nincs bátorságuk kilépni a lakásból.

Add össze az egyenletet, alig bírsz menni, nincs önbizalmad, félsz a beszólásoktól, stb.

Elég mozognia 5-10 percet és már fáj mindene. Miközben egy edzésben lévő embernél az edzés vége felé is ritkán jön elő az a hatalmas fájdalom amit Ők már az elején éreznek. Na meg a lablilis állapot.

Mit vársz az ilyen emberektől? Halálra sértegetik Őket az olyan debilek, mint Te(akarva, akaratlanul), a képébe nyomod, hogy mennyire undorítóak számodra, és szánalmasak. Azután azt várod, hogy annyi tartás se legyen bennük, hogy próbálják egy picikét feljavítani magukat? Ennyit sajnálsz Tőlük?

Az eszem megáll...

Ezért van annyi munkám az ilyen emberekkel, mert Te és a hülye társaid nem tudtok gondolkozni emberként.

A választ minden normális ember tudja, így a kérdés felvetése csupán provokatív.

2016. aug. 27. 08:14
 12/13 anonim ***** válasza:

HUHUUUU a #11 es megmondta.

minden szava igazság.

és a kérdésedből meg a hozzászólásodból már innen látom h milyen ember vagy.

Tudod vannak azok az igazi "douchebag" emberek.

tudod az a fajta aki a haverjaival elmegy futni a Margitszigetre,vagy kondiba esetleg egy szórakozóhelyre ahol keresitek az olyan embereket akikbe bele lehet kötni és a legnagyobb örömötök h az ilyen embereket sz*rráfikázzátok. Ismerős?

Na az ilyen emberekkel van gond h úl sok van belőletek

2016. aug. 27. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:
7%
Nem akarom védeni a kérdezőt... De én nem sajnálom a kövéreket, sem azért mert kövérek, sem azért mert mások bántják őket emiatt. Én is voltam kövér, és pont lelki okokból hanyagoltam így el magam, nem volt egy jó gyerekkorom, családi tragédia, kiközösítés, stressz, félelem, depresszió, önbizalomhiány stb... De rájöttem valamire, mégpedig arra hogy az életem csak akkor lesz jobb ha én magam teszek érte, az önsajnálat meg a különböző függőségekbe (evés, számítógép) való menekülés, vagy az egyszerű lustaság és reménykedés abban hogy hátha majd valaki így is megszeret, ezek egyike sem segített. Nagyon mélyen voltam, de elhatároztam hogy változtatok... az élet sok terültén javítottam magamon, többek között lefogytam, 2 év alatt több mint 50 kilót. Még két év alatt felszedtem annyi izmot, hogy senki nem hiszi el rólam hogy valaha kövér voltam. Mi kellett ehhez? Akarat és szorgalom. Szóval nekem senki ne mondja, hogy aki kövér, az nem azért kövér mert lusta. Dehogyisnem. Lusta és emiatt undorító. Ahogy anno én is az voltam. Fáj ezt hallani? Szemét vagyok hogy ezt mondom? Lehetséges. De ettől még mindenki saját maga felelős a külsejéért. Az nagyon nagyon jelentéktelen kisebbség aki betegség miatt kövér. a többség egyszerűen lusta. Nincs mit szépíteni. És legyek én a szemét hogy ezt kimondom, pontozzon le az összes sértődékeny kövér ember, akinek fáj az igazság, de ez akkor is így van. :)
2016. aug. 29. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!