Az gáz ha fiúként szoktam sírni filmeken? És NEM szerelmes filmeken hanem pl amik barátságról vagy küzdelemről szólnak vagy az életről, jah és nem csak filmeken hanem animéken is.23f
Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 17:23
1/9 anonim válasza:
Elég érzékeny lehetsz, de szerintem nem gáz mindenki más. :)
3/9 anonim válasza:
A nők a Titanicon sírnak.
A férfiak a Terminátor 2-n.
'Nuff said.
4/9 anonim válasza:
Én is szoktam, hasonló témájúakon. Mondasz pár példát?
23f
6/9 anonim válasza:
Én csak 1-2 éve szoktam, de majdnem minden szomorú filmen szoktam sírni, könnyezni és nem ilyen romantikus zagyvaságokon.
7/9 A kérdező kommentje:
hát példának: naruto part 1 egyes szomorú részein. film: irány a missisipy eredeti ccíme the cure szétbőgtem magam rajta, valamint az ai-n is.... meg ilyeneken...
2016. aug. 25. 20:11
9/9 anonim válasza:
én is szoktam pl a one piece(anime)-ben is könnyeztem amikor a csapat hajója leégett meg amikor meghalt a főszereplő bátja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!