Valaki mondana olyan szerelmes filmeket amin lehet sírni? Valami nagyon romantikus kéne
Szerelem a végzeten, Szerelmünk lapjai, Keith, Love Story, VÉgtelen szerelem, Rómeó és júlia, Felhők fölött 3 méterrel, Kedves John, csaj nem jár egyedül, In your eyes (ez a kedvencem, de sajna feliratos), Ahol a szivárvány véget ér, Emlékezz rám, Hallgass a szívedre, Vissza hozzád, Ha maradnék, Csillagainkban a hiba, Valentin nap, Téli mese, mindenség elmélete, Egy szerelem története (férfi), Egy szerelem története ( nő ), Te eseted, A nő, Menedék, Pearl Harbour, Szerelem és becsület, Lenyűgöző teremtmények, Acélmagnóliák, bízz a szerelemben, to the wonder, Charlie St. Cloud, Szerencsecsillag, Időről időre, Kék lagúna: Ébredés, Bunkó vagyok így hódiítok, LoL, Utolsó hang, Fogadom,Egy nap, Szerelem és más drogok, Számos pasas, Nem kellesz eléggé,Kabalapasi,
ezeket mind láttam és nagyszerű szerelmi történetük van :) van amelyiken én magam is elérzékenyültem :)
23/F
Nekem ezek a kedvenceim:
- Ghost (alap film, nem lehet nem sírni rajta)
- Nem adok kosarat (régebbi, de mostanában fedeztem fel, és én elérzékenyültem a végén, pedig nem szomorú)
- Szelíd szerelem (már az 5. perctől lehet rajta sírni)
- Szerelempróba (nem szokványos és nagyon megható film)
- In your eyes (az utóbbi évek legszebb filmje)
Még ezek is jók, de ismertebbek, biztos láttad már: A kék lagúna, Titanic, Hosszú jegyesség, A felhők fölött 3 méterrel, Szerelmünk lapjai, Kegyetlen játékok, Menedék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!