Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szakitas utan, hogy is van ez?

Szakitas utan, hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Megszakitottam egy parhonapos kapcsolatot egy ferfival mert nem azt kaptam amit szerettem volna, odafigyelés stb, kiderült nem is szingli , szoval letiltottam minden létezö forumon, mobiljat , mindent . De egy nap megkeresett az uszodaban ahova kikapcsolodni mentem, es azota beszelöviszonyban vagyunk .

Semmi testi kontaktus nincs köztunk , csak meg szokott keresni , hogy vagyok stb. Szerintem ö se akar mar semmi többet.

A beszelöviszony nem megterhelö szamomra , jokat beszelunk , nem aggodok ha megcsal , teljesen ok nak tunik.

Ez fenntarthato több idön at , vagy vege szakad egy nap teljesen? Csak kivancsi vagyok merr mivel benne vagyok egy helyzetben nem igazan ertem mi is ez , kivulallóknak könnyebb

2016. aug. 24. 15:38
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Én szinte az összes volt barátnőmmel beszélőviszonyban vagyok, és többen is nagyon jó barátjuknak tartanak. Olyanok is vannak, akik bemutatják az új pasijaikat, és kíváncsiak a véleményemre, hogy "áldásom adom-e" az új párjukra. Nem mint ha ez számítana. Nemrég volt egy lány, akivel szintén pár hónap után derült ki számomra, hogy nem megy a dolog. Azt túlzás lenne mondani, hogy vele barátok vagyunk, de szoktunk érdeklődni egymás felől, hogy ki hogy van, mit csinál, hogy alakul az élete. Vannak, akik hülyének néznek emiatt, hogy minek foglalkozok exekkel. Nem tudom, nekem meg ez a természetes, hogy ha valakit szerettünk egyszer, akkor azért valamennyire felelősek vagyunk. Lehet, hogy nem figyelt rád eléggé, de valamilyen szinten biztos fontos voltál neki, megkedvelt, mint embert, ha igényt tart a társaságodra. Szerintem nincs ebben semmi rossz. De add tudtára világosan, hogy soha nem lesz köztetek semmi, nehogy titkos tartaléknak tekintsen. Benne van ez is. Aztán az idő majd eldönti, hogy mennyire lesz tartós ez a beszélőviszony. Bármerre alakulhat, de szerintem általában az ilyen "kapcsolatok" idővel elkopnak.
2016. aug. 24. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel nincs semmi gond. De ne hagyd, hogy közeledjen. Maradjon így is.
2016. aug. 24. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:

„nem aggodok ha megcsal , teljesen ok nak tunik.” – tehát akkor most jártok, vagy nem? mert ha nem vagytok együtt, nem beszélünk megcsalásról.

Sztem azért keres, mert akar még veled szexuális kapcsolatot létesíteni, nyilván ettől független jókat beszélgettek, de csak azért, h jókat dumáljatok… nem hiszem, h keresne.. valami hátsó gondolat is van itt még, kérem szépen.

2016. aug. 24. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Rajtatok múlik. Ha mind ketten tesztek e kapcsoslatért, vmelyikőtök haláláig is tarthat.
2016. aug. 24. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Én férfiként vagyok így. A volt barátnőmmel közel két évig együtt voltunk, de a végén már nagyon elhidegültünk egymástól. Viszont nem volt megcsalás és egyéb durva dolog, békében váltunk szét, szóval nem történt semmi olyan ami indokolta volna hogy többé szóba se álljunk egymással. Így beszélgetünk, viszonylag gyakran, sőt tuladjonképpen a mai napig nagyon jó barátok vagyunk. Egyikünk sem akar már rég semmit a másiktól, de mégis érdekel mindkettőnket a másik sorsa, valamennyire ahogy az egyik hozzászóló mondta, felelősséget érzünk egymás iránt. Mi sokat segítünk a másiknak. Sokaknak fura hogy az exek ilyen jó barátságban vannak, de szerintem értelmes emberek között megoldható az ilyesmi.

Viszont ez a mi barátságunk, mi ismerjük egymást tudjuk egymásról hogy mire számíthatunk a másiktól...Más pároknál viszont szerintem elég ritka hogy megmaradnak barátságban, vagy ha mégis akkor is csak azért mert az egyik fél sajnálja a másikat és bűntudatból beszél vele... Az ilyen kikopik. Ahol viszont valódi barátságról van szó mint nálunk, ott akár életreszóló barátság is megmaradhat.

2016. aug. 24. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!