Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akit szakítás után zaklat a...

Akit szakítás után zaklat a volt párja, hogy élitek meg?

Figyelt kérdés
Borzasztó, annyira megbántam, hogy megismertem. Ő szakított velem már másfél éve, de teljesen ki van kelve, hogy van új kapcsolatom. Agresszív, erőszakos, csak a hangját eregeti, feltűnési mániás. Igazából a nagy felismerés után, ami a szakítás után volt, csak nevettem rajta, hiszen végre egy értelmiségi emberrel jöttem össze párom személyében. Mivel rendszeresen zaklatott, fenyegetőzött letiltottam a közösségi oldalakról és telefonszámot cseréltem. Most ezt is kiderítette, rejtett számról hívogat, van, hogy éjszaka is, és nem szól bele, vagy csak lek..váz és lerakja. Kiderítette, hogy hol lakunk, fenyeget, hogy megöli a páromat, megver engem, bejut a lakásba. Eleinte nem vettem komolyan, hisz tudom mekkora balf... De most már minden nyugtatgatás ellenére kezdek félni. Nem egyszer ütött meg, sokat verekedett, még a saját apjának is behúzott és lánytestvérének is osztott pár pofont, mindig erőszakkal kezel a nehéz helyzeteket. Páromat meg féltem. Ő nem az a verekedős típus. Nyugodt, értelmes ember, aki nem tudna mit kezdeni ezzel az alakkal. Nagyom féltem.

2014. jún. 3. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Zaklatásért tehetsz feljelentést. Mivel telefonon zaklat elsősorban, mindig írd föl, hogy hány óra hány perckor keresett, majd ezzel menj be a rendőrségre.

Nem ismerem a szabályokat, de szerintem erre az esetre is lehet távol tartási végzést kérni, ha életveszélyesen megfenyeget.

Ha ez megvan, már tud intézkedni a rendőrség ha meglátod a házatok közelébe.

2014. jún. 3. 14:16
 2/2 Imola Ágnes ***** válasza:
53%
Szépen feljelented a rendőrségen, vagy teszel róla, hogy eljússon hozzá, hogy feljelentést készülsz tenni zaklatásért. Én annak idején a testvérét hívtam fel az exemnek, hogy szóljon neki, hogy még egy hívás, vagy sms, vagy bármi más, és azonnal feljelentem a rendőrségen, minden beszélgetést felvettem, minden sms t elmentettem, minden alkalommal, mikor engem zaklatott tanum volt, és többet filmeztek is. Nah, kérem szépen, ezek után se kép, se hang. Azt hiszem kb 1 év múlva írt egy sms-t, hogy megbánta, én arra sem válaszoltam, de minden megvan a mai napig, hogy ha gond lenn, tudjam leállítani.
2014. jún. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!