Ti mit gondoltok azokról, akik rengeteg Stephen Kinget olvasnak?
Hogy aki Stephen Kinget olvas, az rossz ember nem lehet? :)
Melyik a kedvenc könyved tőle?
Stephen king-töl ezeket feltétlen olvasd el minden haláli
Minden sötét csillag sehol
A setét torony
Azt, hogy jó fej lehet :D Amúgy milyen könyveket olvastál eddig tőle, amik tetszettek? ^^
Én nem igazán szoktam olvasni, valahogy nem tudnak lekötni a könyvek, ha bele is kezdek egybe, elolvasok max 20 oldalt, aztán soha többé ki se nyitom. Viszont egyszer letöltöttem Stephen Kingtől a Carrie-t és azt valahogy képtelen voltam lerakni :D
"mivel nőt könyvet olvasni látni kb olyan szintű furcsaság mint fehér hollót látni,ezért szerintem majdnem mindegy hogy milyen könyv az"
Nem ismerek olyan nőt, aki nem olvas.
Kérdező, arról, hogy Stephen King-et olvas, semmit. Arról, aki kérdést ír ki erről, mert azt akarja hallani, hogy vagy különc vagy elájuljanak tőle, az már inkább gáz. Mert nem azt fogod kiírni, hogy tetszett A két Lotti, mert az nem menő.
Kedves 19. Nekem igenis tetszett A két Lotti és elárulom, hogy pont két hónapja néztem meg a filmet.:D
Nem azt szeretném, hogy az emberek amiatt tartsanak engem különlegesnek, mert Stephen Kinget olvasok. Az viszont érdekel, hogy ne gondolják rólam azt, hogy azért olvasom, mert imádom a perverz dolgokat. Arra voltam kíváncsi, hogy van-e olyan ember esetleg, akinek ez eszébe jutott, de eddig úgy tűnik senkinek szóval örülök.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!