Mit gondolnátok egy olyan emberről, aki azért jár mindenhova mezítláb, mert az a meggyőződése, hogy a cipő elkopik, emiatt teljesen hasznavehetetlen?
Figyelt kérdés
Ezalatt nem egy afrikai bennszülött törzsben élő emberre gondolok, hanem egy nagyobb magyar városban élőre. Szerintem biztosan furán néznek rá a körülötte lévők, mikor bemegy egy nagyobb bevásárlóközpontba vagy csak a belvárosban sétálva, hogy vajon miért is nincs rajta cipő...2016. aug. 21. 11:26
1/12 anonim válasza:
ez olyan, hogy minek törlöd ki a segged ha holnap is megint ki kell törölni.
3/12 anonim válasza:
Épeszű ember ilyet nem csinál. Ha széttörte a lábát a cipő és így megy egyszer haza az érthető, biztos jobban odafigyel. De a koszos, üvegszilánkokkal dekorált városban napi szinten így közlekedni lehetetlen.
4/12 Sunshinedoll válasza:
Ennyi erővel ne is fürödjön le, mert úgyis koszos lesz.
Ettől még nem lesz vagány, csak büdös és igénytelen.
5/12 anonim válasza:
az, hogy akkor ne is egyen, hisz újra éhes lesz.
6/12 anonim válasza:
Ruhat miert hord? Az is elkopik...
Amugy ez tenyleg nem tul biztonsagos nap mint nap, mert szerintem siman tonkreteheti a labat arrol nem is beszelve, hogy huvosebb idoben siman felfazik
7/12 anonim válasza:
ha már itt tartunk akkor ne is lélegezzen mert megint kellesz
8/12 anonim válasza:
minek él, ha egyszer úgyis meg fog halni
9/12 anonim válasza:
Nem hordja, mert elkopik,...hmm, érdekes...
10/12 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb helyre be sem engednék mezitláb. Nekem egyszer nagyon feltörte a cipő a lábamat, be akartam menni a bevásárló központba sebtapaszért, az ajtóban lehajoltam visszavenni a cipőmet, a biztonsági őr még aközben odajött, hogy vegyem fel a cipőmet, különben nem mehetek be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!