Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek baj van velem?

Szerintetek baj van velem?

Figyelt kérdés
Azt mondják a barátaim hogy sokszor sok dolgot meg akarok magyarázni,sokat okoskodok,mindent komolyan veszek és sokat beszélek dolgokról és vitatkozok.Nem is tudom,azt mondta barátnőm,hogy legyek egyszerűbb,de én meg nem akarok változni.Inkább csak az nem tetszik,hogy egyes emberek olyan dolgokról beszélnek és úgy mintha értenének hozzá,közben meg nem.De vajon tényleg velem van a baj?

2016. aug. 19. 09:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen,értelek.Már nem is annyira érdekel amiket mondanak.Nem is fogok annyira okoskodni,visszaveszek kicsit magamból. :D

Köszi :)

2016. aug. 19. 10:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Sajna a politika pont olyan, amiben nehezen lehet hagyatkozni arra, amik le vannak írva.

Lásd, hogy nincs már kifejezetten jobb és baloldal itthon nálunk.

2016. aug. 19. 10:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát külföldi vagyok,úgyhogy nem igazán tudom mi a jobb és baloldal,de itt mégis okoskodnak emberek.Én úgy állok hozzá,hogy úgy sem tudják az igazságot,még én sem tudom,csak annyit amennyit elénk tárnak.
2016. aug. 19. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!