Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Őt gazdasági bevándorlónak...

Gotland kérdése:

Őt gazdasági bevándorlónak vagy menekültnek tartanád? Őt sem szabad befogadnunk?

2016. aug. 18. 10:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

ma 11:15

Nem támogatom a kötelező kvótákat, nem támogatom a bevándorlást ellenőrizetlen körülmények között. Egyszerűen arra vagyok kíváncsi, hogy a gyűlöletkampány kifejtette-e már a hatását, és egy gyerekkel szemben is képesek-e utálkozni, gyűlölködni.

Nem véletlenül az Emberi tulajdonságok topicba írtam a kérdést.

Az pedig nettó hülyeség, hogy egy öt éves gyereket az alapján engednél be, hogy iszlám vagy keresztény emberek a szülei. Biztosan felfogja, ki azaz Allah, vagy ki az a Jézus.

Hiába akarsz racionálisan érvelni, ezen elbukik az összes többi megállapításod.

Aki egy ilyen, bajbajutott gyermekkel szemben is képes gyűlölködni, az nem keresztény, de még csak nem is normális értékrenddel rendelkező ember. - Még egyszer mondom, nem támogatom a bevándorlást, de azért vannak határok, amelyeknél már képesnek kell lenni, embernek maradni.

2016. aug. 18. 11:21
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
#8as vagyok. Senki nem bántott engem, kedves kérdező, csak arra használtam ezt az oldalt amire való: kerdést válaszoltam meg. Te meg ha felteszel egy kérdést, számolj azzal h neked nem tetsző válasz is érkezik.
2016. aug. 18. 11:21
 13/24 A kérdező kommentje:

ma 11:21

A #7-es válaszolónak válaszoltam. Nem neked.

A te válaszoddal semmilyen probléma nincs.

2016. aug. 18. 11:22
 14/24 anonim ***** válasza:
53%

Senki sem gyűlölködött. Szerintem itt csak te akarsz gyűlöletkampányt folytatni :)

És még csak logika sincs az érvelésedben.

Azért, mert nem azt gondolja valaki a legjobb megoldásnak, hogy pont ide kéne befogadni a kisgyereket, nem azt jelenti, hogy gyűlöli.

A legtöbben ilyen választ adtak, nem fekete-fehér, igen-nem. De látom, te mást nem vagy képes felfogni. És mindenkit leszúrtál, aki értelmesen válaszolt.

2016. aug. 18. 11:25
 15/24 A kérdező kommentje:

ma 11:25

Ha egy tízmilliós, európai ország nem tud pár száz gyermeket befogadni, és napi két tányér ételt eléjük rakni, ameddig tart a háború, (nem örökre befogadni, senki nem beszélt erről) akkor az az ország gondolkodjon el azon, hogy befejezi a pályafutását, mert nem életképes.

Szíriában pedig nehezen találnál olyan négyzetmétert, ahol jó szívvel azt lehet mondani, hogy biztonságos.

A nyugdíjjal, a magyarországi hajléktalanokkal példálózni, és azt szajkózni, hogy menjen máshová, nettó struccpolitika és mellé még gerinctelen dolog is.

Megtanulhattuk volna, hogy milyen rossz volt az 56-os magyar menekülteknek, hogy senki sem fogadta be őket, mert azt mondták nekik, hogy menjenek máshová, mert nem lesz amúgy nyugdíj. - Ja mégsem így volt, várjál csak..

2016. aug. 18. 11:33
 16/24 anonim ***** válasza:
53%
Szánalmas ez az egész nyavalygás ami a menekültek/gazdasági bevándorlók/mittudoménkik körül megy. Mégis ki a halál akarna ide bevándorolni?? ebből az országból még a saát állampolgárai is elmenekülnek. Az egész csak Fidesz propaganda, de a sok ostoba mindent benyal. Meg is érdemli ez az ország a sorsát.
2016. aug. 18. 11:51
 17/24 anonim ***** válasza:
16: na mégis ki? Aki valóban háborúban él, annak Magyarország (is) maga a kánaán.
2016. aug. 18. 11:52
 18/24 anonim ***** válasza:
69%
Nekem alapvetően az a gondom a menekültekkel, hogy még ha nem is mind radikális, sőt, lefogadom, hogy csak kis részük az, mégis, a radikálisok nagyon jól meg tudnak bújni a tömegben, és nehezebb őket kiszűrni így, álcának használják az áradatot. Fontos lenne mindenkinek szigorúan venni az ellenőrzést, hogy megelőzzük a bajt, az olyanokat, amik már megtörténtek máshol, senkinek nem hiányzik egy újabb háború, tömeggyilkosság, nők elleni tömeges erőszak... Egy fiatalabb (kamasz fiú) unokatestvéremet is heccelte egy ilyen problémásabb csapat, fél.
2016. aug. 18. 12:01
 19/24 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező! Te kötözködni jöttél ide? Mert akkor el lehet innen húzni a fenébe! Mondottam volt, hogy nem tudtam megnézni a videót és általánosan válaszoltam a kérdésre. Ha te nem tudsz értelmezni egy leírt szöveget, akkor veled van valami súlyos probléma!
2016. aug. 18. 12:48
 20/24 anonim ***** válasza:
68%

"Ha egy tízmilliós, európai ország nem tud pár száz gyermeket befogadni, és napi két tányér ételt eléjük rakni, ameddig tart a háború, (nem örökre befogadni, senki nem beszélt erről) akkor az az ország gondolkodjon el azon, hogy befejezi a pályafutását, mert nem életképes. "

Ez a baj manapság.... a látszatmegoldásokba menekül mindenki,akár jobb akár baloldali,akár háború akár békepárti....

Jó,legyen a következő gondolatkísérlet.

Te leszel innentől Magyarország teljhatalmú uralkodója,és jószívűségből befogadsz és állami gondozásba veszel teszem azt pár száz (akár ezer) kiskorút a háború sújtotta területekről.

Hogyan?

Jó,a semmiből felhúzol egy több száz lakót befogadni képes intézményrendszert,ami nyilván nem a farostlemezből és hungarocellből készült kalyiba kategória lesz....

Étkeztetést is finanszírozod.

De az emberek szoktak betegek is lenni,tehát orvosi háttér is kell,mivel a videón látható kisgyereknek is annyi ruhája volt amennyit rajta láttál ezért ruháztatni is kell.

Gyakorlatilag árvaházakat kell létrehoznod.

Fizetni az egész eltartását,plusz az alkalmazottjait.

Jaaaa,hogy a magyar gyermekvédelem is egy katasztrófa,és nincsenek megfelelően kompetens alkalmazottak? Nem baj,majd hívsz külföldről!

Na de mi lesz a háború végén,ami reméljük 1-2 éven belül bekövetkezik?

Visszatoloncolod őket a lebombázott sivatagba,mondván most már béke van?

Nem,ők már itt maradnának.

Hát de akkor már oktatni is kéne őket,mert több száz,több ezer szakma és egyáltalán a latin betűk olvasására képtelen emberrel nem tudunk mit kezdeni.

Akármennyire nagy lelked van,hogy egy példával éljek,egy leukémiás nem tud vért adni egy arra rászorulónak.

Magyarország csodálom hogy magát képes fenntartani úgy ahogy.

Arra nincsen semmi kilátás hogy újraalkossuk a politikai vezetést (legalábbis nem békés módon....) tehát több pénzhez nem fognak jutni a humanitárius próbálkozások.

Más szektorokból meg nem tudsz elvonni.

És ha átmeneti megoldásokra dobálunk ki pénzt,akkor idővel mindenki életszínvonala csökken,úgy hogy közben a probléma megmaradt.

Ha esetleg Amerika felelősséget vállalna hogy a közel keleti kormányokat sorra döntötte romba,ezzel felfegyverezve és hatalmat adva szélsőségesek kezébe,akkor javulhatna a helyzet,de itt az EUan magunk vagyunk.

2016. aug. 18. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!