Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az amerikai (USA) nők ugyanúgy...

Az amerikai (USA) nők ugyanúgy lenézik a közép-európai magyar férfiakat mint a nyugat-európaiak?

Figyelt kérdés
Vagy az USA-ban nem ennyire rasszisták?

2016. aug. 17. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
No, thanks! I've just had a snack.
2016. aug. 17. 22:18
 12/19 anonim válasza:
100%

Amerikaban mindenféle ember él, attol, h amerikai nem biztos, h fehér:) Rengeteg fekete no keres feher férjet es elegge rámenősek:) vagy egy jo kis mexikoi származású csaj? :) Sokan le fognak nézni amúgy meg nem fognak szeretni, de ha van egy jo állásod, pl. Kutato vagy, azt ott mindenki nagyra értékeli. Ha meg valakivel egymasba estek, ugyis minden mindegy :)

Meg aztan vannak más utak is mindenfele célok elérésére:)

2016. aug. 18. 10:02
 13/19 anonim ***** válasza:
69%

az eszem megall ezen a nagyon okos, sokat tapasztalt bagazson akik csak ugy ontik magukbol az eszt

Meg en SEM tudok megfeleloen nyilatkozni az amerikai nok magyar ferfiak iranti viselkedeserol, mert annak ellenere, hogy 13+ eve itt elek es mar amerikai vagyok csak egyetlen allamban elek es meg itt sem ismerek minden not, ugyhogy ti a nappaliban a fotelbol honnan a feszkes fenebol tudjatok, hogy az amcsi nok kit neznek le es kit nem?

Jezusom.....

Nem egy, nem ket! amerikai not ismerek akinek magyar ferje van es valodi a hazassaguk es boldogok.

Az amerikaiak pedig a magyarokkal ellentetben sokkal baratsagosabbak, kozvetlenebbek. Legkozelebb ha a boltban alltok sorba, probaljatok ki, hogy a mogottetek alloval elkezdtek fecsegni es meglatjuk, hogy ki lesz kedvesebb/baratsagosabb. Probaljatok a villamoson valakire ramosolyogni. Nem csinos lanyokra/jokepu sracokra, hanem vadidegenekre, akikrol ugy gondoljatok hogy meg csunya is. Vajon lesz e annyira baratsagos/kozvetlen hogy visszamosolyogjon?

Mert en otthon kiprobaltam tobbx is. Ugy neztek ram mint a veres kesre. Itt az USAban viszont 10bol 9 tutti hogy visszamosolyog, valaszol, kozvetlen.

A rasszizmus pedig nem egyenlo a lenezessel...

Ha egy amerikai nonek nem tettszel az azert lesz mert csunya vagy, alacsony vagy, budos vagy, akarmi vagy, de NEM azert mert magyar vagy.

2016. aug. 18. 18:16
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Meg a kelet-europaiak sot maguk a magyar nok is lenezik nemhogy a nyugatiak.
2016. szept. 14. 16:13
 15/19 mikeXxX ***** válasza:
71%
A kérdésed passzolom viszont hozzátennék én is valamit ( ez saját tapasztalat ) Németországban 5x annyi nőt tudtam felszedni mint itthon akkor ki a lenéző ? És hozzáteszem nehogy azt higgye mindenki hogy a magyar nők a legszebbek mielőtt még valaki azt mondaná hogy bányarémek voltak kint biztosan . Rengeteg a szép nő pont ez az bár én sem vagyok bányarém de az sem zavarta őket hogy magyar vagyok pedig ezt sokszor elég hamar észrevehető volt mivel magyar rendszámos autóval voltam .
2016. szept. 14. 18:08
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Mar megint az h a magyar nok nem a legszebbek:)mindenhol vannak szep nok es kevesbe szep emberek es minden hol vannak lenezo es nem lenezo emberek.mar kezd unalmas lenni ez a folytonos altalanositas.
2016. szept. 14. 19:20
 17/19 anonim ***** válasza:
69%
15: en meg azt tapasztaltam hogy minel keletebbre megyek annal konnyeb not talalni. Ukrajna, Oroszorszag a legjobb, ott itteni mercevel bombazo csajok is siman szoba allnak veled es eselyt adnak.
2016. szept. 15. 12:36
 18/19 anonim ***** válasza:

A legtobb amerikai azt sem tudja hogy hol van Magyarorszag.

Ha azt mondanam nekik hogy spanyol a magyarok nyelve es egy joleti orszag a tengerparton akkor a legtobb elhinné.

Amerikai no meg sokfele lehet.

Az en felesegem feher amerikai, gondolom a legtobb fhere nokre gondol de van itt magyar akinek latina a felesege(pl mexikoi), fekete, stb

2020. nov. 22. 11:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Osztom azok véleményét, akik azt mondják, hogy az amerikaiak alapvetően nagyon tájékozatlanok föciből, de mivel többéves, chates tapasztalataim vannak, nagyon tudják szeretni, ha külföldi vagy, mert az egzotikus nekik. Némelyik a magyar akcentust cukinak tartja.
2020. dec. 19. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!