A kolléganőm beszéd közben néha felemeli mindkét kezet kb. nyakmagasságig és a középső meg a mutatóujjaival kapirgál a levegőben. Mi baja lehet?
És ehhez mit szóltok: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Egy másik kolléganőm találta ki.
Seprűtartó...
Már értem, hogy mitől vagy ilyen lassú felfogású, takarításhoz nem kell diploma!
:)
Sarcastic air quotes
A szarkazmus érzékeltetésére használjuk a szarkasztikus hangsúly megerősítéseként. Nem tudom, te hány éves vagy, én már kiskölyökként a Jóbarátokat nézve is azon röhögtem, hogy Joey nem tudja, mikor kell ezeket használni.
Persze, nekem is van heppem, beszéd közben cigánykereket, keresztet és búzát vetek. Én nem bánom ha beszéd közben jár a keze, csak ne kapirgálja a levegőt.
19:33-ra
Így van, takarításhoz nem kell diploma, mégis ilyen marhaságokat találnak ki a diplomások, mint az Európai uniós seprűtartó.
19:56-ra
Ha te már kiskölyökként is ilyen bazi okos voltál, hogyhogy nem durrant meg el az agyad? Gondolom már nem vagy kölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!