Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Ti mit vártok el egy...

Fiúk! Ti mit vártok el egy lánytól, hogy milyen legyen?

Figyelt kérdés

2016. aug. 17. 08:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#10:

ja igen, ha épp nem ér rá a csaj, akkor nehogy már neki kelljen fizetnie az utazásért...bocs nem gondoltam, hogy ez lehet alap is :S

23F

2016. aug. 17. 14:18
 12/20 A kérdező kommentje:
#11 hát kíváncsi vagyok, hol talál ő ilyen barátnőt, bocsánat, bejárónőt. :D
2016. aug. 17. 14:23
 13/20 anonim ***** válasza:

#12:

mennyire gáz, ha innen ismerem min 2-3 olyan lányt aki ilyen tudna lenni? :S

+ személyesen is 1-2-t élőben...

23F

2016. aug. 17. 14:32
 14/20 A kérdező kommentje:

#13 hát én annyira nem ismerek ilyen lányokat. :)

De leher, hogy ők is csak elviselik, de biztos, hogy nem ez tetszik nekik. :) Sztm.

2016. aug. 17. 14:41
 15/20 anonim ***** válasza:

#14:

hát az ilyen srác kb biorobotként néz a csajokra...szóval nem hiszem, hogy sok boldogságot tudna nekik adni...rövid életű lesz a kapcsolata, ha ilyen, mint a stílusa :)

23F

2016. aug. 17. 14:46
 16/20 A kérdező kommentje:
#15 lehet,hogy neki a rövid kapcsolat is alap :D
2016. aug. 17. 14:57
 17/20 anonim ***** válasza:

Első körben mindenkitől azt várom, hogy legyen korrekt és megbízható. Baráttól, barátnőtől egyaránt. A továbbiakban mire vagy kíváncsi? Közeli lány baráttól, randira hívott lánytól vagy hosszú párkapcsolatban mit várok el? :D Vagy a szomszédlánytól mit várok el?

Az #1 válaszoló ezt várja el. Mi ezzel a probléma? Ha neki ez az ideális, kik vagyunk mi, hogy ne fogadjuk el? Ez az ő egyén értékrendje, lelke rajta.

2016. aug. 17. 17:57
 18/20 A kérdező kommentje:

#17 hosszú párkapcsolatra gondoltam.

És nem elítélésből mondtam az #1-nek, hanem megjegyeztem, hogy nekem nem tetszi, az ahogy egy lányhoz viszonyúl.

:)

2016. aug. 17. 18:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Hosszú kapcsolatnál érdekes kérdés, mert az emberek változnak és összecsiszolódnak. Különszedném a dolgokat alapvető elvárásra és extrákra.

Alapvető elvárásaim:

- Legyen megbízható teljes mértékben. Ne mástól tudjam meg, hogy az exével találkozott vagy társkeresőn van fent. A hátam mögött ne flörtölgessen, ha elmegy buliba, ne kelljen amiatt aggódnom, hogy mit művel részegen. De a megbízhatósághoz tartozik, ha valamit megígér, azt próbálja is betartani.

- Ne hisztizzen. A hisztitől egyszerűen kifutok a világból és nem tartom normális emberi viselkedésnek.

- Ne legyen értetlen. Lehet, hogy elsőre ez furán hangzik, de az emberek többsége az. Ha valamit elmondok és biztos vagyok benne, akkor azt fogadja el. Pl. finnyás vagyok és utálom, ha hússzor elmondják, hogy ezt vagy azt a kaját kóstoljam meg. Ha elmondtam, hogy nem kérem, akkor nem kérem. Nem érdekel, hogy más szerint finom. Vagy ha valamihez értek és azzal kapcsolatban elmondom, hogy így vagy úgy van, akkor az tényleg így vagy úgy van. Lehet, hogy nagyképűen hangzik, de amiben biztos vagyok, abban igazam van. Amiben nem vagyok biztos, arról nem jelentem ki a dolgot.

- Legyen érdeklődő. Sok dolog érdekel és szeretek mesélni érdekességeket, mutatni új filmeket, zenéket, stb. Legyen nyitott ezekre.

- Legyen jó a szex. Fiatal vagyok, szexuálisan túlfűtött, szóval erre szükségem van.

Extra elvárásaim:

- Legyen megértő és támogasson. Azt gondoltam, hogy ez alapvető egy kapcsolatban, de rá kellett jönnöm, hogy nem. Minden barátnőm támogattam abban, amit elakart érni és segítettem. Ha volt valami hobbija, megértettem a dolgot és besegítettem valamilyen szinten. Visszafelé azonban ezt elég ritkán láttam és az ismerősi körömben is.

- Intelligencia. Örülök, ha valaki intelligens, mert sok dologról lehet az illetővel beszélgetni és tanulhatok új dolgokat. Sokan azt hiszik, hogy mert egyetemre járnak, máris hihetetlenül okosak. A valóság az, hogy a kettő között nincs összefüggés.

- Ne cigizzen. Volt már dohányzó barátnőm, elviseltem, de nem a legjobb dolog.

- Részegen legyen cuki. Nem szeretem, ha egy lány akár részegen, akár józanul vihog vagy teszi az agyát. Részegen 1-2 lány kivételével csak ilyennel találkoztam.

2016. aug. 17. 19:07
 20/20 A kérdező kommentje:
#19 köszi, hogy leírtad a véleményed. :)
2016. aug. 17. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!