Mit vártok el egy lánytól?
Főleg fiúkat kérdeznék. Arra lennék kíváncsi hogy milyennek kell lennie annak a bizonyos lánynak, külső és belső tulajdonságokra itt egyaránt gondolok.
ui.: Ha kérhetem a nem ide illő kommenteket hanyagoljátok, a válaszokat előre is köszönöm! :)
Aranyos.
Szerintem ezt így nem kell magyarázni, lejön milyen típusra gondolok.
Ha nem sportos akkor majd én azzá teszem.
Viszont ha annyira lusta hogy nem tudok rá hatni napi 15 perc edzés erejéig sem akkor viszlát mert én ettől sokkal többet sportolok.
Semmi szín alatt nem dohányozhat mert ez teljesen kizáró ok.
Arc, szem, hajszín nálam nincs előre meghatározva, ha kellemes ránézni akkor minden rendben. Ezen kívül nem szeretem a nagy melleket.
Belső tulajdonságokat tekintve felőlem aztán lehet mogorva is vagy bunkó aki beszól mindenkinek úgyis megvédem ha valami baj van. Nem érdekel ha hajlamos a depresszióra mert én úgyis kirángatom belőle. Az sem érdekel ha lelki sérült félig-meddig, de ha napi 24 órájában vonalban kell lenni hogy összefoltozzam a lelkét akkor azt inkább hagyjuk. Ugyanígy beteges féltékenység miatti állandó hivogatás szintén kizárva.
Legyen őszinte és megbízható.
Nálam sima emberi kapcsolatokban is ha megbeszélünk valamit ahhoz tartom magam és ha a másik fél nem akkor végeztünk is. Ez párkapcsolatban fokozottan érvényes.
Ha valamit megbeszélünk és nincs úgy akkor kalap-kabát.
És végül nagyon fontos a figyelmesség.
Én nagy figyelmet tudok szentelni a páromnak de ha a lányban nem fedezek fel ilyesmit akkor napnál világosabb egyértelmű dolog hogy nincs miről beszélni.
Ja és ha a barátaival több időt tölt mint velem akkor basszon is velük, gondolom ez egyértelmű.
"mégsem érdeklődnek iránta, vagy legalább is nem nyíltan.?"
.... vagy éppenséggel érdeklődnek iránta csak a lány nem veszi ezt észre.
"Ha nem sportos akkor majd én azzá teszem.
Viszont ha annyira lusta hogy nem tudok rá hatni napi 15 perc edzés erejéig sem akkor viszlát mert én ettől sokkal többet sportolok. "
Mi van ha beteg és azért nem sportol? (Mondjuk gyógytornázik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!