Miért bánt mindenki, csak mert más vagyok? Én nem bántok senkit, nem itélkezek senki felett, engem viszont csak bántani lehet, miért?
Figyelt kérdés
A legtöbb ember milyen jogon itél el BÁRKIT(tisztelet a kivételnek)külső vagy belső tulajdonság alapján,amikor nem is ismeri,nem is látta?Mindig is próbáltam jó lenni másokhoz,de engem mindig csak sértegetnek,lekezelnek.Miért bántják azt,aki más mint a többi?Sértő,bántó válaszokat adni SZIGORÚAN TILOS!Csak kedves,empatikus emberek véleményét fogadom el!2016. aug. 15. 23:48
21/31 anonim válasza:
#19 Hogy a lepra vigye el a családodat,tw hitvány szemétláda!!
22/31 anonim válasza:
Ironikus látni, hogy az elfogadás jegyében milyen szintű agressziót nyomnak le néhányan.
23/31 anonim válasza:
61% A 2. Válaszoló tökéletesen leírta a lényeget. Sokkal többre tartom az ilyen konformistáknál akik csak itélkezni tudnak.
24/31 anonim válasza:
A 2. Válaszoló teljesen helytállóan leírja a lényeged. De az előttem lévő válasza egy nagy rakás 💩
25/31 anonim válasza:
#23 Bocs az előző kommentem a 22-esnek szólt,csak siettem. A te kommented nagyon is jó és igazábol a 24-es válaszom(ezelőtti) annak a nyomoroncnak ment,aki büdös bunkó módra olyanokat ír,hogy "az embereknek joguk van itélkezni" meg ilyen sznobkonzervatív baromságokat.
26/31 anonim válasza:
Több, mint egy év után is kapok sértegető üzenetet a válaszom miatt. Ez az elfogadás?
27/31 anonim válasza:
#26 Pofa be te retardált jobberbirka!
28/31 anonim válasza:
Miért pont jobber? És ha balos vagyok? :O
29/31 anonim válasza:
#28 Minek rágódsz még egy ilyen régi kérdésen?
30/31 anonim válasza:
#29: Mert vicces, amikor valaki egy 5 éves szintjén rugózik még mindig ezen... :D Néha még gáz privát is jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!