Néha szeretek csendben, háttérzaj nélkül lenni? Szerintetek ez nagyon fura?
Egyáltalán nem fura, sőt, én is ezt szeretem.
Ugyanakkor azt tapasztalom, mintha az emberek félnének, menekülnének a csend elől...
Ha nem tv és rádió, akkor zeneszolgáltatóknak fizetnek elő havidíjat meg mobilnetet, hogy a telefonjukon is hallgassák a zenét míg utcán vannak, mert mindig szólnia kell valaminek...
Hát ha fura vagy emiatt, akkor sokan vagyunk furák :). Én is szeretem a csendet, főleg ahogy te is írtad, mikor koncentrálnom kell valamire. De néha "csak úgy" is jó a csend, kicsit agyal az ember, rendezi a gondolatait, vagy csak szimplán élvezi, hogy semmi zaj. Legalábbis én ilyeneket szoktam :). Ha mondjuk takarítok vagy főzök , akkor azért sokszor szokott háttérzajnak szólni a tv. De zenét pl. csak úgy hallgatok, ha odafigyelek rá, az kifejezetten idegesít, ha csak ugy szól a háttérben. Na, tényleg furcsa vagyok, azt hiszem:).
Nálunk sincs szerencsére folyamatos rádiózás munkában, nagyon nem örülnék neki.
Mondjuk annak se, hogy beszélek a páromhoz (nyilván egy értelmes, szükséges kommunikációra gondolok) ő meg közben oda se figyel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!