A férfiak hagyományos előjogai elvesztek a rendszerváltás óta. A nők bekerültek a XIX. Században a munkahelyekre, olyan tevékenységek körébe amit mi is eltudunk/eltudtunk végezni. Miért jó ez nekünk, ha kinőnek bennünket és versenyhelyzetbe kerülnek?
Ők a fizikai munkát többek közt nem végzik csak a szellemit.
Ennek ellenére kinőtték magukat, válogatnak a férfiak közt, meghatároznak társadalmi szinteket. Miért jó látni hogy árulják magukat a facebookon ígéretes szexuális indíttatású csábos tekintettel, beállásokkal, miközben mindenki számára képzik a tabu jelenlétet, azon személyek sokaságát, aki attól fél nehogy kihasználják és tartogatja magát a milliomosoknak.
Nem akarod, hogy a nőd dolgozzon, eltartani meg nem tudod. Akkor mégis miből éljen meg szerencsétlen?
Nem csoda, hogy nem kellesz senkinek.
The kombucha mushroom people,
Sitting around all day,
Who can believe you,
Who can believe you,
Let your mother pray, (sugar)
Na én nagyon ellenzem a modern kori nyugati radikális feminizmust mert szerintem piti problémákkal foglalkoznak a komoly dolgok helyett. De te ezek szerint még náluk is butább vagy, pedig a herpesz aktivista után azért oda kell tenni.
Komolyan ők is emberek. Miért jó ez nekünk férfiaknak hogy a nők feljönnek? Mert egy 21. századba illő kultúrában a többség nem ekkora önző és nem kezeli tárgyként vagy alsóbbrendű fajként őket (még ha az áldozatkomplexusos réteg mindenféleképp állítja is). Csak az ilyen vesztes idióták sóvároknak a csajok után de mivel nem kapják meg ezért ilyen gondolatmenetet szülnek mint amit a kérdésedben is láthattunk.
És a fizikai munkában sincs igazad. Nálunk közterületesek akik egész nap kint vannak virágot ültetni nők.
A dalszöveges kezdeményezés jó, de inkább magyar zenéket írjatok. Gondoljátok van annyi esze, hogy bármilyen nyelvet megtanuljon? .......... Naugye!
Én csak egy sort írnék a HétköznaP*CSAlódások-tól, ami pont ide illik:
"Szűz vagy, Baby szűz vagy!"
Már bocs, de bárki, akit bárki le tud körözni szellemi munkában, az szimplán nem elég jó. Szóval olyan szempontból jó, hogy a nők is szóhoz jutottak, hogyha neadjisten a nő jobb az adott területen, mint az adott férfi, akkor a munkáltatónak jó, hogy jobb munkaerőt talált. Annak a férfinak nem jó ez, aki arra verte a mellét meg a f.át, hogy na, ő megkeresi a pénzt, a nője meg tőle függ - akkor is, ha amúgy agyilag zokni, nem túl intelligens és nem is képzett... meg aki ugye csak így tudott nőt fogni, mert mást nem képes felmutatni (se intelligenciát, se jó humort, se átlagon felüli képzettséget, se jó külsőt).
Sztem mindkét nemnek jó, ha megvan arra a lehetősége, hogy válogasson. Aztán aki úgy válogat, hogy ő nem tud eleget nyújtani, az úgyis pofára esik. Ez még mindig jobb, mint 100-200 évvel ezelőtt, amikor akár a 40-50éves gazdag paraszt/kereskedő kinézte a 16éves falu legszebb lányát, rámutatott, és 1 év múlva már esküvő volt, még ha szegény lány kb. hányt is az ürgétől.
Amúgy én leginkább azt látom, hogy van pár p.csa, akinek saját magához képest túl nagy elvárásai vannak (de ugyanez megtalálható a férfiaknál is... ismerősöm volt olyan, hogy durva sörhas, kopaszodó fej, ápolatlan bőr, és az adott barátnőjét fikázta, amiért nem olyan lapos a hasa, mint Shakirának)... a többieknek normális elvárásai vannak, vagy ha magasak, akkor olyanok, amiket ő is tud nyújtani - utóbbi sztem reális mindkét nem részéről.
Aki meg a fb-n kéreti magát olyan fotókkal, hogy egy hivatásos is megirigyelné a dekoltázsát, azt meg ne vegyük már a többi nővel egy kalap alá. Ha meg neked olyan nő kell, akkor igenis tegyél érte, mert vmit vmiért. Azok a nők baromi sok időt fordítanak a külsejükre, edzenek, nem a 100 Ft-os arckrémet és rúzst használják... ha vki a társaságukat szeretné élvezni, akkor számítani kell rá, hogy költeni kell rá. Azt meg ne hidd, hogy az a csábos tekintet mindenki számára szól, és hogy téged ezzel "átvernek"... az a smink, beállás az azért van, hogy szerezze a lájkokat és ezt pénzre tudja váltani esetleg, meg hogy bevonzzon bizonyos típusú férfiakat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!