Az baj, ha nagyon sokat hazudok?
Szeretek hazudni. Bár nem is inkább így fogalmaznék, hanem szeretek mesélni. Sztorikat kiszínezni, de nem túlságosan, csak, hogy egy-egy momentum tetsszen a hallgatóságnak.
Szeretem megtéveszteni a többi embert, sokat ironizálok, és figyelem, hogy kinek esik le.
Ez nagyon gyerekes? 20/F
Nem égbekiáltó lehetetlenségekről beszélek.
Csak egy kis csúsztatás itt, egy kis ferdítés ott, és máris milyen könnyen mennek a dolgok :DDDDDDDD
Pl. Én csak szívni szoktam, de mivel sok embernek ez nem jön be, lecserélem a sztoriban irrrrdatlan pálinkázásra, és máris gördülékenyen mehet a sztori.
Aztán pedig megdicsérem magamat, hogy milyen jól bírom a páleszt. Inni kéne még..de egyébként haveromnál lehet van egy kis okosság, kipróbáljuk?
Az emberek 90%-a ki szokta színezni a sztorijait.
Én mondjuk általában próbálom úgy előadni ahogy történt, de társaságban már többször megkaptam hogy unalmas vagyok, és volt hogy konkrétan azt ajánlották színezzem ki a történeteimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!