Tényleg hátrány lenne?
Nagyon sokszor előfordult, hogy ha megismertem valakit, akkot egy időt után nem érdekeltem és nem is érdeklődött felém. Vagy pedig csak bunkó módba váltanak át, pedig semmi rosszat nem mondtam/tettem, vagy átvernek meg hazudoznak.
Valaki szerint túl kedves vagyok és mindig mosolygok és ez hátrányt jelenthet.
Én csak egyszerűen ilyen vagyok, nem szeretek bunkónak lenni másokkal, kivéve, ha mások is bunkók velem.
Lehet hogy változnom kéne? Csak mert mar egy ideje elkezdtem keresni a hibát keresni magamban és lehet velem van a baj..
18/f
Miért akarnál mások miatt változni? Jól érzed magad olyannak amilyen most vagy,vagy szívesebben lennél másmilyen? Ha az utóbbi akkor a SAJÁT örömödre vágj neki a kiteljesedésnek.
Talán nem is bunkók veled az emberek,ha csak időnként..akkor gondolj arra hogy mindenkinek akad rossz napja.Nem érdeklődnek? Lehet elfoglaltak vagy talán nem volt elég megnyerő számukra a személyiséged.
Szimpla mosoly nem elég,kell a tartalom ami mögötte van.Egyszóval egy kiegyensúlyozott,boldog ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!