Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem lehet kimenni az utcára futni?

Figyelt kérdés

Vidékről van szó, kisváros. Elindultam, és nem 1x, és nem 2x szóltak meg, röhögtek ki hogy mit futok, stb.

Ilyen paraszt ország ez?

Alig várom hogy elhúzzak innen, gyűlölöm hogy magyarnak születtem.

#nemzetiség #Jobbik #náci #erkölcsi helyzet
2016. aug. 8. 21:15
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
71%
Már megint ezzel a Magyarországos dologgal jössz? Komolyan nem kötekedni jöttem ide, na de ez már kicsit unalmas. Ha ekkora bajod van Magyarországgal, a hazáddal, a magyar emberekkel, akkor valószínűleg nem vagy ide való. Most erre mit mondjak? Miêrt? Futottál már Spanyolországba? Vagy Dániába? Esetleg Franciaországba? Vagy honnan tudod ennyire, hogy csak ITT szólnak be neked? Arra nem gondoltál, hogy azért mert ismernek? Vagy valami? Más országba valószínűleg én se szólnék be egy vad idegennek hogy miért futsz. Nem? Te nem így vagy vele? Folyamatosan szidod az országot. De teszel is valamit érte, hogy ez változzon? Vagy csak ide írod ki, hogy valakinek el lehessen nyavalyogni, hogy itthon mindenki egy utolsó senkiházi barom? Sajnálom ha te így gondolod. Valószínűleg fura vidéken élsz :D
2016. aug. 12. 18:17
 22/25 A kérdező kommentje:

Amennyit tudok annyit a valóéletben is teszek érte de interneten is kell ,,nyavalyogni".

Ha az emberek tényleg úgy akarnak élni itt mint nyugaton akkor nagy változásra lenne szükség fejben sokaknak.

Nem azt gondolom mindig amit leírtam, eltúlozva talán szembe ötlőbb hogy mit érzek.

2016. aug. 12. 19:08
 23/25 A kérdező kommentje:
Részemről lezártam a témát!
2016. aug. 12. 19:09
 24/25 anonim válasza:
10%
Teljesen megértelek kérdező.Én is járok futni például és külföldön élek.Amíg itt teljesen természetes, hogy bőven 60 év feletti futókba is botlok és vadidegenek köszönnek nekem sport közben, addig otthon engem is sokszor kinéztek mert egészségesen eszem és vagyok annyira igényes, hogy karbantartsam magam.Igazad van, rengeteget kéne még fejlődnie ennek az országnak, hogy a fejlett európai kultúrnépekhez hasonlítsanak.Ez van.Ettől függetlenül nem szólom le azért a hazámat minduntalan mert ennek a prosztóságnak igenis vannak okai.Nem voltunk szerencsés történelmi fejlődésű nép.Egyébként engem nem hogy zavar ha a különcségem miatt beszólnak, hanem élvezem, hogy különbözhetek az ilyen semmirekellőktől.
2016. aug. 12. 20:55
 25/25 anonim ***** válasza:

Jajj ez számomra is ismerős. Én is tapasztaltam furcsa tekinteteket. Pár cigány maskarázott is. Haveromnak ugyanígy futásért pedig az öregebb polgárok szóltak be.

Mostanában a Pokemon GO miatt vannak érdekes dolgok. Mivel az egész település módfelett kicsi, így nem igazán tudok 10km tojást kikeltetni anélkül, hogy ne menjek el többször ugyanazon a helyen. Hallottam, hogy azt beszélik "mesterkedem valamiben" mert céltalanul járkálok :DDd

Viszont a különbség kettőnk között, hogy nem vonok le messzemenő következtetéseket ismeretlen országok népeiről. Honnan tudod, hogy különböző országok különböző méretű és összetételű településein nem lenne ugyanez? Vagy hasonló? Esetleg más szopatás? Ugyanmár. Nyilván itt videken sem mindenki csinálja ezt. Megértem, hogy eleged van, de nem jól látod a dolgokat :S

2016. aug. 13. 04:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!