Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem lehet kimenni az utcára futni?

Figyelt kérdés

Vidékről van szó, kisváros. Elindultam, és nem 1x, és nem 2x szóltak meg, röhögtek ki hogy mit futok, stb.

Ilyen paraszt ország ez?

Alig várom hogy elhúzzak innen, gyűlölöm hogy magyarnak születtem.

#nemzetiség #Jobbik #náci #erkölcsi helyzet
2016. aug. 8. 21:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Én Pest mellett lakom agglomerációban...én is futottam már párszor és nemegyszer szóltak ki a kocsiból, vagy intettek be indokolatlanul. (nem akadályoztam forgalmat, és nem kocsisávban futottam vagy hasonló)

Ettől én még nem utáltam meg a magyarokat, csak megerősítést nyert bennem a tény, hogyha az ember védve van (anonimitás egy fórumon, autó amivel hamar eltud húzni, vagy vele vannak a barátai) akkor kijön a rosszabbik éne.

2016. aug. 8. 21:40
 12/25 anonim ***** válasza:
77%

És a Nyugat melyik részén jártál ? A Nagy városokban ? Ott valóban liberális szemléletűbbek az emberek de ez ugyanúgy jellemző Budapestre is , a vidéki városkákba ugyanúgy konzervatívabbak az emberek és a beszólogatásokból sincs hiány !

Úgy beszélsz hogy nem ismered a nyugatot és nem ismered Magyarországot sem ! Ismered a lakóhelyedet és az alapján fikázol le egy egész nemzetet ! Gratulálok ! Menjél is ki Külföldre ilyen emberek csak rontják itt a levegőt !

2016. aug. 8. 21:41
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Én tizenéves koromban ezért nem mertem utcán futni, inkább elbringáztam az erdőbe, mindezt egy 60 ezres városban. Egyetemen (másik 60 ezres város) meg elkezdtem utcán is futni, és soha nem nevettek ki. Akkoriban kipróbáltam, és már a szülővárosomban sem, lehet hogy azért, mert az idők változtak, lehet hogy már kevesebb volt az ismerős.

Most Budapesten élek, és itt tényleg természetes az utcán futás, bár a környékemen az ösvényeket preferálom. Ami viszont rosszabb, hogy nagyon sok a felelőtlen kutyatartó, nagy testű, panelban tartott, neveletlen kutyákkal, így nagyon óvatosnak kell lenni.

2016. aug. 8. 21:43
 14/25 A kérdező kommentje:

# 13/13 Időpont ma 21:43

Szerintem te nőttél fel, és már annyira határozott kisugárzásod és fizikumod volt hogy nem láttak ideális célpontnak.

# 12/13 Időpont ma 21:41

Te beszélsz úgy hogy nem ismersz engem és azt hogy én mennyire láttam világot.

# 11/13 Időpont ma 21:40 / # 10/13 Időpont ma 21:38

Nem csak a futásra gondoltam. Egy mentalitásra amit túl hosszú lenne körülírni.

# 8/13 Időpont ma 21:35 / # 9/13 Időpont ma 21:36

Van ahol nem jellemző, már megszokták, vagy éppen a helyi bunkó társaságoknak részei vagytok, de ha végig olvassátok a kommenteket, gyorsan kiderült hogy nem privát problémáról van szó.

2016. aug. 8. 21:57
 15/25 anonim válasza:
58%

Én épp egy órája értem haza a futásból.

Budapesten teljesen normál, hogy futó embereket látsz, nincs ezzel semmi gond. A vidéki prolik meg hagy röhögjenek a sörhasukkal meg a közmunkájukkal. Legalább hamarabb kerülnek a földbe, te meg röhöghetsz majd rajtuk.

(a vidéki proli alatt NEM az összes vidékit értem, hanem az ilyen 40-60 éves képzetlen minimálbéres tahókat- személyes tapasztalat)

2016. aug. 8. 22:21
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Édes kiscsillagom, otthon kicsúfolnak, Nyugat-Európában meg jó eséllyel megerőszakolnak, ha fiatal nőként egyedül indulsz futni. Szerinted melyik jobb? Amíg épp gyűlölöd, hogy magyarnak születtél, vess már egy pillantást a bűnügyi statisztikákra, különös figyelemmel 2016-ban...
2016. aug. 9. 00:00
 17/25 anonim ***** válasza:
Sz.ard már le! Én is kisvárosban élek, és heti 3x járok el futni. Mondjuk én mindig esténként járok el, pont azért, hogy sok s.eggfejjel, meg eleve emberrel alig találkozzak. Sötétedéskor indulok el direkt és zene a fülben, majd lassú kocogás fél órán át, 3-4x megállok sétálni pár percet, mert egyben még nem bírnám lefutni a 4-5 km-t. Ráadásul bicikliúton futok, mert járda ott nincs, és bokatörő lenne, az úton meg tilos futni és veszélyes is, ennek ellenére mégsem volt még semmi afférom akkor sem, ha jött biciklis a kerékpárúton vagy más gyalogosok.
2016. aug. 9. 01:31
 18/25 anonim ***** válasza:
31%

"Édes kiscsillagom, otthon kicsúfolnak, Nyugat-Európában meg jó eséllyel megerőszakolnak, ha fiatal nőként egyedül indulsz futni. "

Igen, ezért fut annyi nő nyugat európában. Szeretik ha megerőszakolják őket. Helyből vagy ilyen hülye vagy azért megerőlteted magad. Kiscsillag.

2016. aug. 9. 15:55
 19/25 anonim válasza:
66%
Nem értem mi a bajod azzal aki nyugat-európára írt.... nem úgy értette, hogy azért járnak ott a nők futni, hogy megerőszakolják őket, ezt te is tudod. Vagy ezek szerint a felfogó kêpességed egész alacsony!!? Ên sem értem, hogy ez alapján miért kell elítélni az egész országot? Miért, nyugaton mi van ami annyira vonzó?? A nagy büdös semmi! Mindenki ugyanezt mondja a saját hazájára, hogy máshol ilyen meg olyan jó.Érdekes. Akkor egy idő után majd országot cserélünk?? Jaaaa neeeeem. Akkor már az se lenne jó. Mindig az kell ami nincs, és mindig az a sz@r ami van. Kedves kérdező! Nem tudom mikor jársz futni, hogy ennyien látnak. De talán futhatnál korán reggel (ahogy szokás) vagy estefelé. Ha valaki esetleg itt kommentbe még szidni szeretne, 10es válaszoló voltam ;)
2016. aug. 9. 18:49
 20/25 A kérdező kommentje:
Ma is megszóltak futás közben, nem szülő városomban. Ez Magyarország. Itt él 4 millió kötekedő, agresszív részeg proletár. Aztán pont ezek az emberek ,,cigányoznak", észre nem veszik hogy ők is egykutya.
2016. aug. 12. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!