Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szeretet a világ legnagyobb...

A szeretet a világ legnagyobb hazugsága?

Figyelt kérdés

Azok a lányok akiket eddig szeretni próbáltam odaadással és őszintén mind kegyetlenül elbántak velem. Mindegyik tovább lépett, ha jött egy olyan, aki nálam magasabb egzisztenciával, több pénzzel rendelkezett és egyetlen mondattal semmivé vált a mézesmázoskodás, amit előtte velem produkáltak. Ahogy jött a jobb, rögtön neki kezdtek nyalni és neki mondták: ó igen, hát én téged őszintén szeretlek!

Helyesen gondolom, ha szeretet helyett inkább az alkoholt és a prostituáltakat választom?

Az első közelebb visz a halálhoz, a második pedig olcsó és könnyen megszerezhető boldogság, és nincs benne a zsarolás vagy a megcsalás kockázata!

2016. aug. 6. 10:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%

10#

Végülis csak azt hiszed, hogy minden nő csak a pénzre megy és egy olyan sincs köztük, aki ne hagyná ott a pasiját, ha esélye van egy olyannál, aki jobban néz ki. Ez tényleg nem nőgyűlölet...

2016. aug. 6. 12:17
 12/19 anonim ***** válasza:

"Végülis csak azt hiszed, hogy minden nő csak a pénzre megy"

Csak pénze miatt vagy azért jött össze pasival mert jóképű vagy jóképű + pénze is van.(ismerek ilyen nőket)

"és egy olyan sincs köztük, aki ne hagyná ott a pasiját, ha esélye van egy olyannál, aki jobban néz ki."

Ahogy jön nagy lehetőség=jelenlegi párjánál jobban néz ki vagy több pénze van azzal összejön.(ismerek ilyen nőket)

2016. aug. 6. 12:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, van, amiben igazad van, és van, amiben nincs...

Pl. abban nincs igazad, hogy összemosod a szeretetet azzal, hogy a nőid hazudtak neked és otthagytak más pasikért. Ezek a nők téged nem szerettek, ezt lásd be. Úgyhogy a fő kérdésedre az a válaszom, hogy nem, létezik igazi szeretet is, és van olyan nő is, aki tud igazán szeretni.

Ebből következik, hogy abban sincs igazad, hogy általánosítasz. Gyakorlatilag az jön le a kérdésedből, hogy minden nőt csak anyagi érdek mozgat, és csak hazudni tudnak. De szerintem ez nem így van, ez csak egy sztereotípia, általánosítás, és attól, hogy sajnos te csak ezt tapasztaltad, a nők egészére ez egyáltalán nem igaz.

Abban viszont igazad van, hogy a nők hajlamosak a pillanat alapján hatalmas, érzelgős szövegeket előadni, a következő pillanatban, amikor meg már mást éreznek, akkor akár az ellenkezőjét is mondják annak, amit korábban (ugyanolyan beleéléssel). A legtöbb nő tényleg ilyen. Ezt én sem szeretem bennük.

Hogy mit választasz, keresed a rendes, igazi érzésekkel rendelkező nőt, vagy elmész ribikhez és alkoholizálsz, ez a te döntésed, én nem foglak megerősíteni az utóbbiban. Bár szerintem néhány csalódás miatt nem éri meg magad tönkretenni az alkohollal, és ribikhez járni, akiktől elkaphatsz betegségeket... Tönkretenni magad mások szemétsége miatt arra utal, hogy nincs kiforrott önképed, nincs egészséges önértékelésed, autonóm, erős személyiséged. A kudarcokból tanulni kell, nem pedig hülyeséget csinálni a hatásukra, és magadat rombolni...

Én inkább azt javaslom, hogy nőzzél, szédítsd a nőket, fektesd le ahányat csak tudsz, és ne a hű de nagy örök szerelmet keresd. Nem értem, miért ez a két véglet van, hogy örök szerelem vagy ribi? Szerintem fiatal korában az embernek nem kell még örök szerelmet találni, csak dugogatni a nőket. Ribihez meg felesleges menni.

2016. aug. 6. 12:39
 14/19 anonim ***** válasza:

14#

Igen, vannak ilyen nők, én is ismerek ilyenekrt. De a kérdező azt állítja, hogy az összes ilyen és ez már nőgyűlölet

2016. aug. 6. 12:55
 15/19 A kérdező kommentje:
Kedves vidéki fiatalember! Azt hiszem alaposan félreértettél valamit, de nem baj, tudod, szokták mondani: jó pap holtig tanul! Azt sehol sem írtam, hogy ezt minden nőre vonatkoztatom. Az írtam, hogy eddig nekem sajnos csak ilyenekkel sikerült találkoznom, ettől függetlenül nem tartom teljesen valószínűtlennek, hogy létezhetnek esetleg másmilyenek is. Inkább azon félelmemet szerettem volna kifejezésre juttatni, hogy tartok tőle nehogy megint hasonlóakkal sikerüljön összeszűrnöm a levet! De ez még mindig nem feltételezi, hogy ne tudnám elképzelni másmilyenek jelenlétét az univerzumban. Gondolj bele, mész a krumpliföldön és találsz egy rothadt krumplit, attól még nem gondolod azt, hogy a teljes krumpliültetvény megrothadt volna. De van, hogy valaki egymás utána több rossz krumplit is talál, és ettől persze nem boldog. Ilyenkor jön az ivás meg a kuurv@z@s, bánatodban, mert nő és boldogságérzet kell, s ha nem találsz mást, akkor valahogyan meg kell oldani. (A guminő kidurran és rideg, meg nem tud beszélni, ciki megvenni...) Pótmegoldással, átmeneti gyorssegéllyel, hibajavítóval... Vagy stílszerűen növényvédő szerrel...
2016. aug. 6. 13:33
 16/19 A kérdező kommentje:
#13: Köszönöm, ebből tényleg okultam! Köszönöm, hogy elgondolkodtál rajta és megírtad a válaszodat! Ajánlom mindenkinek végigolvasni, mert valóban tanulságos és igazság van benne.
2016. aug. 6. 13:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Végül is mindegyik válaszban van valami, mindenki megkapta a pontját. A parasztnak adtam egy kéket, a stílusa miatt...
2016. aug. 6. 14:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Annak, aki nem hisz benne, igen.
2016. aug. 6. 15:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mindig rosszul választottál. Már a kapcsolatotok elején le kell tisztázni fontos dolgokat, és bele sem szabad menni, ha ezek nem stimmelnek. Valószínű, hogy benned is van hiba. A ragaszkodás, az ajándékokkal való elhalmozás, a segítőkészség még nem szeretet. Hiába vagy odaadó az esetek 99%-ában. Ha egy-két kiszólásodból pl. azt érzi a párod, hogy szerinted te többet teszel érte, mint ő érted, akkor már az önzetlen szereteted gyanús lesz, a bizalom megrendülhet. Meg kell lennie köztetek a lelki harmóniának. A testi nem elég.

Ami még fontos, hogy a nőknek hosszútávon stabilitás kell, és hogy legyenek reális terveid a közös jövőtökre nézve.

2016. aug. 8. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!