Jól tettem amit tettem?
Szóval minden még tavaly kezdődött amikor egy kempingbe (ahol törzsvendégek vagyunk) szerveztek ilyen gyerekfoglalkozást, másnéven animációt. Én ott a csapatból az egyik lánnyal eléggé összebarátkoztam és jóba lettünk. Én akkor 15 voltam, ő pedig 19. Idén megint itt dolgozik és átmentem a szállásukra... Kissé csalódtam benne. Iszik és dohányzik. Ezzel még úgy semmi bajom, ha nem mellettem csinálják, mert egyszerűen hányingerem lesz ezeknek a cucoknak a szagától (szó szerint). Erre az egyik srác elkezdett mellettem inni közben a lány pedig cigit töltött... Aztán már a hányás kerülgetett és megmondtam, hogy bocs, de nem birom tovább. Ezt magára vette és elküldött a fenébe. Én meg szinte megkönnyebbülve távoztam. Most nemrég rámírt, hogy jól ott hagytam őket. Erre mondtam, hogy eddig is tudta, hogy nem bírom ezeket a dolgokat mégis mire várt és nem kell sértésnek venni. Erre annyit írt, hogy Oks.
Jól cselekedtem szerintetek? Kicsit még remegek is, pedig úgymond semmi durva nem volt... 16/F
Ha így nyugodt a lelkiismereted, jól. Sokkal jobban bántad volna, ha ottmaradsz és mások miatt teszel olyat, amit nem szeretsz.
De előre szólok, hogy sokat fogsz még csalódni ilyenek miatt.
Állok elébe.
Köszönöm a válaszokat. Mostanra nagyjából helyre tettem magamban a dolgokat és lenyugodtam kicsit.
szerintem jól tetted.
látszik, hogy vannak szilárd elveid, amihez tartod magad, az a csaj meg valószínű sodródó, beleszaró típus. nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!