Kényszeres hazudozó vagyok?
Néha, amikor mesélek valamit, apróbb dolgokat megváltoztatok, vagy belecsempészek olyan részleteket is a történetembe, amik igazából meg sem történtek, mert úgy az egész drámaibb/viccesebb/akármilyenebb lesz.
Vagy ha valakivel összeveszek és utána elmesélem az összeveszést valaki másnak, csak mondom és egyszer csak azon kapom magam, hogy igazából tökre átváltoztattam az egészet, vagy felnagyitottam dolgokat. Csak hogy mondjak egy példát, mondjuk tegyük fel valaki megbánt azzal, hogy azt mondja, szerinte nem áll jól rajtam az a felső, amiben vagyok, aztán mikor elmesélem másnak, nem azt mondom, hogy azt mondta, nem áll jól, hanem hogy szarul nézek ki benne, vagy kövérnek látszom. Ilyesmik...Mert jól esik, amikor haragszom valakire és elmesélem valakinek, miért haragszom rá, az a másik személy meg bólogat rá, hogy ahh igen jó nagy bunkó. Még ha tudom is, hogy igazából nem is bunkó, mert nem az történt teljesen, amit én meséltem..
Eddig még sosem buktam le ezekkel a kis füllentéseimmel, csak már kezdek kicsit aggódni, mert lényegében akármit mondok, annak jó, ha a 75%-a igazság, a többit csak én találom ki..Szerintetek ez beteges dolog?
18L
Ez inkább csak túlzás vagy nagyítás.
Én ismerek kényszeres hazudozót, hidd el az nem itt kezdődik. Ez semmi ahhoz képest.
mind lány válaszoló írt gondolom
elég szemét dolog másképp előadni a történetet, mást ezzel elég kínos helyzetbe hoztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!